1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

C-HR C-HIC ORANGE EDITION
Veçoritë dhe specifikimet

MPV 5 dyer (LWB)

C-HR - C-HIC ORANGE EDITION - MPV 5 dyer (LWB)
Kulm portokalli metalike / i zi (2TC)

Motor

2.0L HEV 20H- (184 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE
C-HR - C-HIC ORANGE EDITION - MPV 5 dyer (LWB)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2640 mm
 • Gjatësia (mm)
  4395 mm
 • Gjerësia (mm)
  1795 mm
 • Lartësia (mm)
  1555 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1540 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1560 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  5.3 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  119 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  43 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 ap
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  180 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Interieri
 • Toyota Touch® 2 me sistem Go navigation
 • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2
 • Lidhës Aux-in
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • Shërbimet të Lidhura MyT
 • ekran 8" multimedia
 • Konektori USB
 • Njohje zanore
 • 9 folës
 • Sistemi zërimi Premium JBL
 • Transmetimi Audio Digjital (DAB)
 • Lidhshmëri Wi-Fi
Pamja e jashtme
 • Sensorë të përparmë inteligjentë të parkimit me frenim automatik
 • Sensorë të pasëm inteligjentë parkimit me frenim automatik
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
 • Alarm i Daljes nga Korsia me Kontrollin Drejtues
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Drita të gjata automatike
 • Imobilizuesi
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
 • Dritat e pasme LED të frenave
 • Monitoruesi i Këndit të Vdekur (BSM)
 • Sistemi i thirrjes emergjente eCall
 • Drita pozicioni të ditës (LED)
 • Llambat e përparme të mjegullës (lloji LED)
 • Asistimi i Korsisë
 • Alarm i trafikut të pasëm kryqëzues (RCTA)
 • Llambat e kombinimit të pasëm (lloji LED)
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Nivelim automatik i dritës mbi krye
 • Drita të mesme LED
 • Sistemi i monitorimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Sistemi Adaptiv i Dritave Para (AFS)
Interieri
 • 5 Jastëkë ajri - Sistem i Mbajtjes Plotësuese (SRS)
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Mbështetëse e kokës prapa (3)
 • Rregullimi i ulëseve ISOFIX
 • Para-tensionues dhe limitues force
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
 • Kujtues i rripit të pasëm të sigurimit
 • Ulëse të vozitësit dhe pasagjerit përpara me Zbutje të Lëndimit nga Vala Goditëse (WIL)
 • Jastëkë koke të rregullueshëm prapa
Pamja e jashtme
 • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
 • Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Antenë me pendë peshkaqeni
 • Udhëzues LED i fenerit të përparmë
 • Xham për privatësi në dritaret e pasme
 • Grilë e zezë përpara
 • Kallëp (lajsne) i kromuar i skajeve të dyerve
 • Grila të zeza
 • Parakolp i pasmë i zi dhe ngjyrën e shasisë
 • Dizajni i shtyllës qendrore i zi Piano
 • Formësim i harqeve në timon, me të zezë
Interieri
 • Ventilatorë të zi të ajrit në anë
 • Frena elektronike të parkimit
 • Qepje e zezë në timon
 • Timon drejtues lëkure 3-cepa
 • Insert i kromuar saten në ventilatorët e ajrit të qendrës
 • Insert i kromuar saten në ventilatorët e ajrit anësorë
 • Ndriçimi lehtë i kaltër i mbajtësve të përparmë të gotave
 • Teksturë e butë në konsolën e sipërme
 • Kokë lëkure e ndërruesit të shpejtësive
 • Insert i zi piano në derën e parë
 • Doreza të brendshme të dyerve të kromuara
Pamja e jashtme
 • Kit i riparimit të gomave
 • Kapakë të mëdhenj të zi me formë ylli në qendër
Pamja e jashtme
 • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
 • Hapja e derës së bagazhit me buton
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Pasqyra të rregullueshme automatike në dyer
 • Sensori i muzgut
 • Dritat më ndiq në shtëpi
 • Ndërprerës automatik i dritës mbi krye
 • Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
 • Hapje në largësi në kabinë e derës së bagazhit
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Sensor shiu
 • Kyç elektrik në largësi i derës
 • Derë bagazhi që mbyllet
 • Llambat orientuese në pasqyrat e dyerve
Interieri
 • Ajër i kondicionuar automatik në dy zona
 • Ndezje me buton
 • Priza e përparmë 12V
 • Filtri i ajrit të pastër
 • Ulëse me ngrohje të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
 • Ekrani me ngjyra i informacionit TFT
 • ekran 4.2" ekran për shfaqjen e informacionit
 • Matës shpejtësie analog
 • Pasqyrë retrovizore elektro-kromatike
 • Llamba e bagazhit
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit para (me poç)
 • Sistemi i ndriçimit të hyrjes
 • Ulëse të pasme me palosje të ndara 60:40
 • Drejtimi Elektrik i Timonit (EPS)
 • Timon me ngrohje
 • Butoni i Limituesit të Rregullueshëm të Shpejtësisë (ASL) në timon
 • Butona Audio në timon
 • Mbrojtje anti-jam në dritaret elektrike
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • Filtri poleni i ajrit
 • Paralajmërim kyç
 • Kyç elektrik i derës
 • Mbështetja lumbare e rregullueshme elektrike e ulëses së vozitësit
 • Timon teleskopik manual
 • Timon me orientim manual
 • Llamba në vizorin e diellit të vozitësit
 • Llamba në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Buton i alarmit të daljes nga korsia në timon
 • Çelës i telefonit në timon
 • Çelës i njohjes zanore në timon
 • Filtër UV në dritaren e vozitësit dhe pasagjerit para
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në dritaret e para
 • Fshirëse me ndërprerje
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Filtër UV në dritaret e pasme
 • Rregullimi i kohës në fshirëset me ndërprerje
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në xhamin e përparmë
 • Rrethojë argjendi e tahometrit analog
 • Llamba qendrore (poç)
 • Pamja e kamerës së pasme shfaqet në ekranin audio
 • Indikatori i Ndërrimit të Shpejtësisë (GSI)
 • Treguesi i Sistemit Hibrid
 • Jastëk me pjerrësi të ndryshueshme me çelës elektrik në ulësen e vozitësit
 • Ulëse sportive të përparme
 • Butona multimedia në timon
 • Llamba e pjesës së përparme (poç)
 • Vijat statike udhëzuese në ekranin e kamerës së pasme
 • Kyçja elektrike e dritares së pasagjerit
 • Ulëse e vozitësit me rregullim elektrik të lartësisë
 • Ulëse e vozitësit me distancim elektrik
 • Ulëse e vozitësit me rregullim elektrik të shtrirjes
 • Kapëse ndihmëse të shtyllës së qendrës
 • Dorezë ndihmëse e përparme mbi shtyllë
Pamja e jashtme
 • Spoileri i përparmë
Interieri
 • Sistem Stop & Start
Interieri
 • Kutia e konsolës qendrore
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Xhepat e derës para
 • Llambë e fiokës
 • Xhepat e derës prapa
 • Sirtar me një raft tek pasagjeri
 • Hapësirë nën dyshemenë e bagazhit
 • Mbulesë e fortë tonneau
 • Xhepa të pasëm në ulëset e shoferit dhe të pasagjerit të përparëm
 • Kapaku i kutisë së konzolës së qendrës

C-HR - C-HIC ORANGE EDITION - MPV 5 dyer (LWB)
 • 2640
 • 4395
 • 1540
 • 1795
 • 1560
 • 1795
 • 1555

 • C-HR - C-HIC ORANGE EDITION - MPV 5 dyer (LWB)
 • C-HR - C-HIC ORANGE EDITION - MPV 5 dyer (LWB)
 • C-HR - C-HIC ORANGE EDITION - MPV 5 dyer (LWB)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&carId=f4eef802-4969-40ce-bb91-3233e0f309f6&carColourId=94185f50-d209-4366-a677-fabfb2e9503d

Read timed out

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&carId=f4eef802-4969-40ce-bb91-3233e0f309f6&carColourId=94185f50-d209-4366-a677-fabfb2e9503d

Sistemet e sigurisë

Toyota C-HR Safety Sense

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

As the pioneer of hybrid powertrain technology, we have set the standard and continued to develop innovative ways to travel efficiently through modern cities and beyond.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.