Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
Nga
36,900 €
Kombinuar (l/100km)
5.2 l/100 km
Numri i ulëseve
5 ulëseve

Pajisje standarde

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

C-HR LAUNCH EDITION MPV 5 dyer (LWB)
 • Disqet
 • Stili
 • Komoditeti
 • Performance
 • Siguria
 • Multimedia
 • Transporti
Toyota C-HR - LAUNCH EDITION - MPV 5 dyer (LWB)

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj C-HR LAUNCH EDITION dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

C-HR përmban Toyota Safety Sense, një tërësi e sistemeve të avancuara të asistencës në vozitje.

 • Ndjehuni të sigurt dhe të rregullt me Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Dhomë për shumë valixhe

Me deri në 377 litra hapësirë për bagazh, C-HR ka hapësirë të mjaftueshme për të akomoduar gjithçka që dëshironi të merrni me vete.

 • 2640
 • 4395
 • 1540
 • 1795
 • 1550
 • 1795
 • 1555
 • Numri i dyerve

  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  2640 mm
 • Gjatësia (mm)

  4395 mm
 • Gjerësia (mm)

  1795 mm
 • Lartësia (mm)

  1555 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)

  1540 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)

  1550 mm
Toyota C-HR - LAUNCH EDITION - MPV 5 dyer (LWB)
Toyota C-HR - LAUNCH EDITION - MPV 5 dyer (LWB)
 • Numri i ulëseve

  5 ulëseve