Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Veçoritë dhe specifikimet

Toyota C-HR - C-HIC - MPV 5 dyer (LWB)
  • Metalike (1K0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E zezë qiell nate (209) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E Përhitur (1G3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E bardhë perle (070) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
30,100 €
Kombinuar (l/100km)
6.8 l/100 km
Numri i ulëseve
5 ulëseve
Toyota C-HR - C-HIC - MPV 5 dyer (LWB)

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj C-HR C-HIC dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

C-HR përmban Toyota Safety Sense, një tërësi e sistemeve të avancuara të asistencës në vozitje.

 • Ndjehuni të sigurt dhe të rregullt me Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Dhomë për shumë valixhe

Me deri në 377 litra hapësirë për bagazh, C-HR ka hapësirë të mjaftueshme për të akomoduar gjithçka që dëshironi të merrni me vete.

 • 2640
 • 4390
 • 1540
 • 1795
 • 1550
 • 1795
 • 1565
 • Numri i dyerve

  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  2640 mm
 • Gjatësia (mm)

  4390 mm
 • Gjerësia (mm)

  1795 mm
 • Lartësia (mm)

  1565 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)

  1540 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)

  1550 mm
Toyota C-HR - C-HIC - MPV 5 dyer (LWB)
Toyota C-HR - C-HIC - MPV 5 dyer (LWB)
 • Numri i ulëseve

  5 ulëseve