Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Toyota C-HR (klasa: C-ITY)

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
1.2L Turbo 12PT (115 HP) 6 shpejtësi, manual MPV 5 Dyer (LWB) 4X2
23,990 €
Pajisja:
Fellge çelik argjent 17'' (10 cepa)
Radio dhe CD lexues me WMA dhe MP3
4 altoparlantë
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.