Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

C-HR C-ENTER

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
1.2L Turbo 12PT (115 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors (LWB) 4X2
23,690 €
Konfiguro
1.2L Turbo 12PT (115 HP) Continuously Variable Transmission MPV 5 Doors (LWB) 4X2
26,990 €
Konfiguro
1.2L Turbo 12PT (115 HP) Continuously Variable Transmission MPV 5 Doors (LWB) 4X4
27,290 €
Konfiguro
Pajisja:
17" alloy wheels (5-spoke)
Toyota Touch® 2 multimedia system
6 speakers
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.