Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Toyota C-HR (klasa: C-ULT)

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
1.2L Turbo 12PT (115 HP) 6 shpejtësi, manual MPV 5 Dyer (LWB) 4X2
28,290 €
1.2L Turbo 12PT (115 HP) Transmision me variabilitet të vazhdueshëm MPV 5 Dyer (LWB) 4X2
29,690 €
1.2L Turbo 12PT (115 HP) Transmision me variabilitet të vazhdueshëm MPV 5 Dyer (LWB) 4X4
32,590 €
Pajisja:
Sistemi multimedia Toyota Touch® 2

Sistemi multimedia Toyota Touch® 2

Toyota Touch® 2 është sistem plotësisht i integruar multimedia, që përmban ekran me ngjyra me prekje me mundësi të tërheqjes dhe shtyrjes, si dhe sistem të avancuar audio kompatibil me pajisjet USB, iPod dhe telefona të mençur. Teknologjia Bluetooth® 3.0 mundëson veprimet si thirrjet pa duar, integrimin e mesazheve dhe transmetim të muzikës. Ekrani WVGA është poashtu i lidhur me kamerën e pasme për ecje prapa më të sigurt.

Mbylle
6 altoparlantë
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.