Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

C-HR C-ULT hibrid

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH Konfiguro
1.8L (HV special) 18PH (122 HP) Electronically controlled Continuously Variable Transmission 4X2 29,900 €
Pajisja:
Toyota Touch® 2 multimedia system
6 speakers
18" black machined-face alloy wheels (5-double-spoke)
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.