Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

Toyota C-HR

Qarkullimi përmes jetës urbane

Shfletoje

TOYOTA C-HR. Crossover që del gjatë jetës.

Konture e saja crossovert të dizajnuara bukur, të gjalla dhe duke fituar tërheqje hibride, Toyota C-HR krejt e re ofron harmoninë e një jetë aktive. Harroni ndalesë të vazhdueshme dhe lëvizje, është koha për të gjetur rrjedhjen e përsosur përmes qytetin tuaj në kontrollin e ri të Toyota C-HR.

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.