1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

C-HR C-LUB
Çmimet dhe kostoja

MPV 5 dyer (LWB)

C-HR - C-LUB - MPV 5 dyer (LWB)
Përhimtë e hirit me kulm të zi (2NB)

Motor

1.8L (HV special) 18H- (122 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE
C-HR - C-LUB - MPV 5 dyer (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq