Çmimet dhe kostoja

Toyota C-HR - C-LUB - MPV 5 dyer (LWB)
  • Përhimtë e hirit me kulm të zi (2NB) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E kaltër e ujit me kulm të zi (2NH) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Rrëke metalike me kulm të zi (2NK) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Metalike me kulm të zi (2TA) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E hirtë qiellore me kulm të zi (2TH) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Celestite Grey with Metal Stream roof (2TJ) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • perlë e bardhë me kulm të zi (2NA) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe flakë me kulm të zi (2TB) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
28,800 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.