Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
Nga
36,900 €
Kombinuar (l/100km)
5.2 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
119 g/km