1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Camry EXECUTIVE
Veçoritë dhe specifikimet

Sedan 4 Dyer

Camry - EXECUTIVE - Sedan 4 Dyer
E bardhë e pastër (040)

Motor

2.5 TNGA HEV 25H- (176 KF)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Camry - EXECUTIVE - Sedan 4 Dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  4
 • Lartësia (mm)
  1445 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1605 mm
 • Gjerësia (mm)
  1840 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2825 mm
 • Gjatësia (mm)
  4885 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1580 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  5.5 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  125 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  50 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 DG
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Toyota Touch® 2 me sistem Go navigation
 • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2
 • ekran 8" multimedia
 • 6 folës
 • Lidhës Aux-in
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • Transmetimi Digital Audio (DAB)
 • Lidhshmëri Wi-Fi
 • Njohje zanore
 • Lidhës USB
Pamja e jashtme
 • Front mudguards
 • Rear mudguards
Pamja e jashtme
 • Sensorë inteligjentë parkimi para me frenim automatik
 • Sensorë inteligjentë parkimi mbrapa me frenim automatik
 • Kamera per ndihmese gjate vozitjes prapa (parking)
 • Alarm i Daljes nga Korsia me Kontrollin Drejtues
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Drita të gjata automatike
 • Kontroll Adaptiv i Vozitjes me spektër të plotë
 • Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)
 • Dritat e pasme LED të frenave
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Llambat e kombinimit të pasëm (lloji LED)
 • Fenerë LED
 • Sinjali i kthimit (me LED)
 • Nivelim automatik i fenerëve
 • Pastrues të fenerëve
 • Dritat e ditës (tip LED)
 • Llambat e përparme të mjegullës (lloji LED)
 • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
 • Sistemi i monitorimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Sinjali i kthimit i integruar në pasqyrat e dyerve
 • Imobilizues
 • Alarm i ndërhyrjes
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Alarm për Vëmendje nga Vozitësi
 • Alarm i trafikut të pasëm kryqëzues me ndihmës frenimi (RCTAB)
Interieri
 • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e
 • Rregullimi i ulëseve ISOFIX
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
 • Kujtues i rripit të pasëm të sigurimit
 • Mbështetëse e kokës prapa (3)
 • Mbështetës të pasëm koke të rregullueshëm të jashtëm
Pamja e jashtme
 • Grilë e përparme e ulët metalike e hirtë e errët
 • Udhëzues LED i fenerit të përparmë
 • Udhëzues për dritat e pasme LED
 • Përfunduesi kromi i gypit të shkarkimit
 • Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Xham për privatësi në dritaret e pasme
 • Antenë me pendë peshkaqeni
 • Antena e dritares së pasme
Interieri
 • Rrethojë e kromuar saten në matësin analog të shpejtësisë
 • timon lëkure me 3 rreze
 • Insert i kromuar saten në timon
 • Qepje e zezë në timon
 • Konsol i qendrës i zi
 • Insert metalike të hirta në konsolën qendrore
 • Ventilatorë të zi të ajrit në qendër
 • Insert i kromuar saten në ventilatorët e ajrit të qendrës
 • Insert i kromuar saten në ventilatorët e ajrit anësorë
 • Rrethojë e kromuar saten i ventilatorit anësor të ajrit
 • Insert i kromuar saten në kokën e ndërruesit të shpejtësive
 • Rrethojë e kromuar saten i konsolës së ndërrimit të shpejtësive
 • Mbështetës krahu me imitim lëkure
 • Insert tiger Eye në kutinë e konsolës së qendrës
 • Insert i kromuar saten në mbajtësit e përparmë të gotave
 • Bordura me imitim lëkure të derës së përparme
 • Inserte i kromuar saten në derën e parë
 • Mbështetës krahu me imitim lëkure të derës së përparme
 • Doreza e brendshme të dyerve me krom saten
 • Mbështetëse e krahut
 • Pllakat alumini kundër gërvishtjes së derës
 • Ndriçimi ambienti i dyerve të përparme
 • Ndriçimi ambienti i dyerve të pasme
Pamja e jashtme
 • rrota aliazhi 18" (20 rreze)
 • Rrota e përkohshme rezervë
Pamja e jashtme
 • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
 • Sensori i muzgut
 • Ndërprerës automatik i fenerëve
 • Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
 • Sensor shiu
 • Hapja e derës së bagazhit me buton
 • Hapje në largësi me çelës e derës së bagazhit
 • Hapje në largësi në kabinë e derës së bagazhit
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Pasqyra dere elektrike paluese
 • Pasqyra të dyerve kundër shiut
 • Kyç elektrik në largësi i derës
Interieri
 • Ajër i kondicionuar automatik në dy zona
 • Ndezje me buton
 • Timon elektrik me përkulje
 • Timon elektrik-teleskopik manual
 • Matës shpejtësie analog
 • Pasqyrë retrovizore elektro-kromatike
 • Linja udhëzuese dinamike në ekranin e kamerës së pasme
 • Filtri i ajrit të pastër
 • Humidifikues i pastrimit të ajrit nanoe™
 • Ulëse e vozitësit me zhvendosje elektrike
 • Ulëse e pasagjerit para me zhvendosje elektrike
 • Ulëse e vozitësit me ulje elektrike
 • Ulëse elektrike e rregullueshme e pasagjerit para
 • Ulëse e vozitësit me rregullim elektrik të lartësisë
 • Ulëse e pasagjerit të përparmë me rregullim të lartësisë
 • Mbështetja lumbare e rregullueshme elektrike e ulëses së vozitësit
 • Mbështetja lumbare e rregullueshme e ulëses së pasagjerit para
 • Ulëse me ngrohje të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
 • 60:40 ulëse paluese të radhës të dytë
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • Mbrojtje anti-jam në dritaret elektrike
 • Filtër UV në dritaren e vozitësit dhe pasagjerit para
 • Dritare kundër ujit të vozitësit dhe pasagjerit para
 • Rrip hijezues në xhamin e përparmë
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në xhamin e përparmë
 • Paralajmërim i nivelit të lëngut larës
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit para (me LED)
 • Llamba qendrore e kabinës (me LED)
 • llamba personale të pasagjerëve të radhës së dytë (me LED)
 • Llamba e bagazhit
 • Sistemi i ndriçimit të hyrjes
 • Llamba e bagazhit
 • Llambë kortezie në derë
 • Llamba në vizorin e diellit të vozitësit
 • Llamba në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Priza e përparmë 12V
 • Prizë 2.1 amp e pasagjerit të radhës së dytë
 • Ngarkues pa tel i telefonit mobil
 • Kyç elektrik i derës
 • Kyç automatik i derës me dedektim të shpejtësisë së
 • Bllokimi i derës i sigurisë së fëmijëve
 • Paralajmërim kyç
 • ekran 7" ekran për shfaqjen e informacionit
 • Indikatori i ndryshuesit të shpejtësisë (GSI)
 • Butoni i modalitetit ECO të klimës
 • Butona Audio në timon
 • Butona të ekranit të informacionit në timon
 • Çelës i telefonit në timon
 • Çelës i njohjes zanore në timon
 • Butoni i Kontrollit Adaptiv të Vozitjes në timon
 • Buton i alarmit të daljes nga korsia në timon
 • Mbështetëset e kapjes të përparme mbi krye
 • Mbështetëset e kapjes të pasme mbi krye
Pamja e jashtme
 • Zgjedhësi i modalitetit të vozitjes
 • Suspension MacPherson përpara
 • Suspension i dyfishtë mbrapa
Interieri
 • Fjokë argjendi
 • Fjokë me kyçje
 • Llambë e fiokës
 • Xhepat e derës para
 • Xhepat e derës prapa
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Mbajtësit e pasëm të gotave
 • Varëse xhakete të pasme të pasagjerëve (2)
 • Xhepat e pasëm të ulëses së vozitësit dhe pasagjerit

 • 2825
 • 4885
 • 1580
 • 1840
 • 1605
 • 1840
 • 1445
 • Numri i dyerve 4
 • Gjatësia e boshtit (mm) 2825 mm
 • Gjatësia (mm) 4885 mm
 • Gjerësia (mm) 1840 mm
 • Lartësia (mm) 1445 mm
 • Shtrirja e përparme (mm) 1580 mm
 • Shtrirja e pasme (mm) 1605 mm

 • interior-image0
 • interior-image1
 • interior-image2
 • Numri i ulëseve 5 ulëseve

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

rrota aliazhi 18" (20 rreze)
rrota aliazhi 18" (20 rreze)
Rrota e përkohshme rezervë
Rrota e përkohshme rezervë

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=b6866060-c84a-4a43-b968-25947907b9cc&carId=dfdb5da3-e045-41e2-a623-ce89841cc121&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=b6866060-c84a-4a43-b968-25947907b9cc&carId=dfdb5da3-e045-41e2-a623-ce89841cc121&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

As the pioneer of hybrid powertrain technology, we have set the standard and continued to develop innovative ways to travel efficiently through modern cities and beyond.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.