Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Veçoritë dhe specifikimet

 • rrota aliazhi 17" (9 rreze)
 • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2
 • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
 • Kamera per ndihmese gjate vozitjes prapa (parking)
Toyota Camry - STYLE - Sedan 4 Dyer
  • E bardhë e pastër (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Ultra argjend (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Bezhë platin (4X1) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Grafit (4X7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E zezë serioze (2018) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Blu kobalt (8W7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe flakë (3U5) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E bardhë perle platin (089) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
36,490 €
Kombinuar (l/100km)
5.3 l/100 km
Numri i ulëseve
5 ulëseve
Toyota Camry - STYLE - Sedan 4 Dyer

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj Camry STYLE dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

Camry përmban Toyota Safety Sense, një tërësi e sistemeve të avancuara të asistencës në vozitje.

 • Ndjehuni të sigurt dhe të rregullt me Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Dhomë për shumë valixhe

Me deri në 524 litra hapësirë për bagazh, Camry ka hapësirë të mjaftueshme për të akomoduar gjithçka që dëshironi të merrni me vete.

 • 2825
 • 4885
 • 1590
 • 1840
 • 1615
 • 1840
 • 1445
 • Numri i dyerve

  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  2825 mm
 • Gjatësia (mm)

  4885 mm
 • Gjerësia (mm)

  1840 mm
 • Lartësia (mm)

  1445 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)

  1590 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)

  1615 mm
Toyota Camry - STYLE - Sedan 4 Dyer
Toyota Camry - STYLE - Sedan 4 Dyer
 • Numri i ulëseve

  5 ulëseve