1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Camry SOL
Çmimet dhe kostoja

Sedan 4 Dyer

Camry - SOL - Sedan 4 Dyer
E bardhë e pastër (040)

Motor

2.5 TNGA HEV 25H- (176 KF)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Camry - SOL - Sedan 4 Dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq