Çmimet dhe kostoja

 • rrota aliazhi 18" (20 rreze)
 • Ajër i kondicionuar automatik në tre zona
 • Sistem zanor premium JBL
 • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
Toyota Camry - PREMIUM - Sedan 4 Dyer
  • E bardhë e pastër (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe flakë (3U5) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Ultra argjend (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Bezhë platin (4X1) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Grafit (4X7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E zezë serioze (2018) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Blu kobalt (8W7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E bardhë perle platin (089) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
41,990 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.