Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Çmimet dhe kostoja

 • rrota aliazhi 18" (20 rreze)
 • Ulëse me ngrohje të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
 • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
 • Sensorë inteligjentë parkimi para me frenim automatik
Toyota Camry - EXECUTIVE - Sedan 4 Dyer
  • E bardhë e pastër (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Ultra argjend (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Bezhë platin (4X1) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Grafit (4X7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E zezë serioze (2018) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Blu kobalt (8W7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe flakë (3U5) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E bardhë perle platin (089) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
39,990 €
Kombinuar (l/100km)
5.5 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
125 g/km