Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Corolla Hatchback EXECUTIVE

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
1.2L Turbo 12PT (116 HP) 6 shpejtësi, manual Hatchback 5 dyer 4x2
27,300 €
Konfiguro
1.2L Turbo 12PT (116 HP) Transmision me variabilitet të vazhdueshëm Hatchback 5 dyer 4x2
28,700 €
Konfiguro
Pajisja:
Fellge aliazh dyngjyrëshe hirtë dhe sipërfaqe e lëmuar 18'' (10 cepa dyshe)
Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes

Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes

Në vend të çelësit konvencional, Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes përmban një transmetues që ju lejon të hapni dyert duke tërhequr dorëzën dhe t'i mbyllni prapë me një buton. Për të ndezur apo ndalur motorin, thjesht shtypni butonin Start/Stop. Krejt çfarë duhet të bëni është që të mbani çelësin e Mençur në xhep apo çantë.

Mbylle
Drita të përparme 'Më ndiq'

Drita të përparme 'Më ndiq'

Aktivizuar nga vozitësi për siguri dhe pragmatizëm më të madh gjatë natës, dritat e përparme mbesin të ndezura për 30 sekonda pas parkimit të veturës, ashtu që të ndriçojnë rrugën drejt derës së shtëpisë.

Mbylle
Dritaret e dyerve me rregullim elektrik
Pasqyra dyersh me palosje automatike
Pasqyra dyersh me nxemje
Sensorë parkimi të përparmë
Sensorë parkimi të pasmë
Ndihmësi i thjeshtë Inteligjent i Parkimit (IPA e thjeshtë)

Ndihmësi i thjeshtë Inteligjent i Parkimit (IPA e thjeshtë)

Ky sistem manovron automatikisht në vendparkimin e zgjedhur, qoftë mes dy veturave ose prapa një makine, me anë të sensorëve ultrasonikë. Ju kontrolloni shpejtësinë e ecjes prapa me anë të frenave automatikë që ndihmon në parandalimin apo reduktimin e ndeshjeve në shpejtësi të ulët.

Mbylle
Ndihmësi i thjeshtë Inteligjent i Parkimit me frenim automatik

Ndihmësi i thjeshtë Inteligjent i Parkimit me frenim automatik

Ndihmësi i thjeshtë Inteligjent i Parkimit manovron automatikisht drejt vendparkimit të zgjedhur, qoftë mes dy veturave apo prapa një veture. Me sensorët ultrazanorë në parakolpin e përparmë për të identifikuar vendparkimin e duhur. Thjesht e kontrolloni shpejtësinë e ecjes prapa me përkrahjen e frenave automatikë, që ndihmojnë parandalimin e ndeshjeve në shpejtësi të vogël, nëse përshpejtimi bëhet gabimisht, ose nëse aktivizohen frenat tepër vonë

Mbylle
Kamera për pamje të pasme

Kamera për pamje të pasme

Ecni prapa më sigurt me anë të kamerës së pasme. Fotografia e pastër e paraqitur në ekran* ndihmon të vëreni rreziqet e fshehta dhe parkoni lehtësisht. * Vetëm tek Pro-Touch. Nëse nuk është marrë, fotografia paraqitet në retrovizor.

Mbylle
Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve
Alarmi i daljes nga shiriti me kontroll të drejtimit

Alarmi i daljes nga shiriti me kontroll të drejtimit

Me përdorimin e kamerës për të gjurmuar shenjëzimin horizontal në rrugën përpara, Alarmi i Daljes nga Shiriti nga Toyota Safety Sense alarmon vozitësin me paralajmërime me zë dhe pamje nëse vetura fillon të devijojë nga shiriti pa aplikuar shenjën e kthesës. Kontrolli i Drejtimit aplikon forcën korrigjuese në rast të largimit të paqëllimshëm nga shiriti.

Mbylle
Ndihmësi për shenja rruge

Ndihmësi për shenja rruge

Ndihmësi për shenja rruge nga Toyota Safety Sense monitoron shenjëzimin rrugor, duke prezantuar informata të dobishme si kufizimi aktual i shpejtësisë ose kufizimet e tejkalimit që shihen mirë në ekranin me ngjyra TFT në panel. Sistemi gjithashtu jep shenja vizuale dhe akustike nëse nuk e ndiqni treguesin e shenjave rrugore.

Mbylle
Drita të larta automatike adaptuese
Sistemi i Dritave të larta adaptuese
Kontroll adaptues vozitjeje

Kontroll adaptues vozitjeje

Sistemi i kontrollit adaptiv të vozitjes nga Toyota Safety Sense mban distancën minimale të paracaktuar nga vetura përpara. Nëse kjo distancë bie, sistemi ul shpejtësinë dhe me kohë aktivizohen frenat dhe ndizen dritat e frenimit. Nëse distanca rritet përsëri, sistemi përshpejton gradualisht derisa vozitësi kthehet tek shpejtësia e caktuar e vozitjes.

Mbylle
llamba e ndalimit e sipërme (LED)
Llamba të kombinuara të pasme (LED)
Llamba të përparme LED me shumë lartësi
Nivelizim automatik i fenerëve të përparmë
Dritat konstante të ditës (LED)
Fenerë të përparmë për mjegull (LED)
Monitori i këndit të vdekur (BSM)

Monitori i këndit të vdekur (BSM)

Ky ndihmon për të manovruar me siguri në ndërrim shiritash. Nëse sensorët radarikë të pasmë gjurmojnë veturë anash apo në kënd të vdekur prapa, një sinjal paralajmërues ndriçon në pasqyrën anësore përkatëse. Nëse jepni sinjalin për ndërrim shiriti dhe vetura është në kënd të vdekur të pamjes, ndizen sinjalet paralajmëruese.

Mbylle
Ndihmësi për gjurmim shiriti
Alarmi për lëvizje tërthore prapa (RCTA)

Alarmi për lëvizje tërthore prapa (RCTA)

Sistemi RCTA ju mundëson që të dilni nga prapa prej parkingut në mënyrë të sigurt, duke gjurmuar veturat tjera që i afrohen pjesës së këndit të vdekur. Me anë të radarit me valë kuazi-milimetrike, RCTA ju alarmon me zë dhe tregues vezullues në pasqyrat e jashtme.

Mbylle
Navigacioni Toyota Touch 2 with Go
Sistemi multimedia Toyota Touch® 2

Sistemi multimedia Toyota Touch® 2

Toyota Touch® 2 është sistem plotësisht i integruar multimedia, që përmban ekran me ngjyra me prekje me mundësi të tërheqjes dhe shtyrjes, si dhe sistem të avancuar audio kompatibil me pajisjet USB, iPod dhe telefona të mençur. Teknologjia Bluetooth® 3.0 mundëson veprimet si thirrjet pa duar, integrimin e mesazheve dhe transmetim të muzikës. Ekrani WVGA është poashtu i lidhur me kamerën e pasme për ecje prapa më të sigurt.

Mbylle
Timon drejtues lëkure me 3 cepa
Dorëza e levës së marsheve e lëkurës
Kondicioner ajri automatik me zonim të dyfishtë
Ndezja me buton
Timon drejtues me nxemje
Ulëse të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë me nxemje
Retrovizor elektro-kromatik
Ulëse të përparme sportive
Mbështetje lumbale me rregullim elektrik në ulësen e vozitësit
Ekran me ngjyra për informata TFT
Sistemi Start e Stop

Sistemi Start e Stop

Sistemi Start e Stop automatikisht ndal motorin kur ndalet vetura dhe është në neutrale - në semafor të kuq, për shembull, apo në situata të ngjashme. Kjo rrit efikasitetin e karburantit dhe zvogëlon emisionet e gazrave dalës. Motori rindizet automatikisht kur prekni friksionit.

Mbylle
7 Jastëkë ajri - Sistem i Mbajtjes Plotësuese (SRS)

7 Jastëkë ajri - Sistem i Mbajtjes Plotësuese (SRS)

Ky model është i pajisur me shtatë jastëkë ajri. Këta janë jastëku i gjurit të vozitësit, jastëkë SRS për vozitësin dhe pasagjerin e përparmë, si dhe jastëkë SRS me perde mburojë që mbulojnë pasagjerët e përparmë dhe të pasmë.

Mbylle
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.