Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Corolla Hatchback TERRA hibrid

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
1.8L (HV special) 18H- (122 HP) Transmision me variabilitet të vazhdueshëm Hatchback 5 dyer 4x2
25,100 €
Konfiguro
Pajisja:
Rrotat e celikut 15"
Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
Drita të përparme 'Më ndiq'

Drita të përparme 'Më ndiq'

Aktivizuar nga vozitësi për siguri dhe pragmatizëm më të madh gjatë natës, dritat e përparme mbesin të ndezura për 30 sekonda pas parkimit të veturës, ashtu që të ndriçojnë rrugën drejt derës së shtëpisë.

Mbylle
Dritaret e dyerve me rregullim elektrik
Pasqyra dyersh me nxemje
Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve
Alarmi i daljes nga shiriti me kontroll të drejtimit

Alarmi i daljes nga shiriti me kontroll të drejtimit

Me përdorimin e kamerës për të gjurmuar shenjëzimin horizontal në rrugën përpara, Alarmi i Daljes nga Shiriti nga Toyota Safety Sense alarmon vozitësin me paralajmërime me zë dhe pamje nëse vetura fillon të devijojë nga shiriti pa aplikuar shenjën e kthesës. Kontrolli i Drejtimit aplikon forcën korrigjuese në rast të largimit të paqëllimshëm nga shiriti.

Mbylle
Ndihmësi për shenja rruge

Ndihmësi për shenja rruge

Ndihmësi për shenja rruge nga Toyota Safety Sense monitoron shenjëzimin rrugor, duke prezantuar informata të dobishme si kufizimi aktual i shpejtësisë ose kufizimet e tejkalimit që shihen mirë në ekranin me ngjyra TFT në panel. Sistemi gjithashtu jep shenja vizuale dhe akustike nëse nuk e ndiqni treguesin e shenjave rrugore.

Mbylle
Dritat e gjata automatike

Dritat e gjata automatike

Dritat automatike të gjata nga Toyota Safety Sense janë dizajnuar për të optimizuar dukshmërinë gjatë vozitjes së natës për të gjithë pjesëmarrësit e trafikut. Kamera gjurmon dritat e veturave përballë dhe në drejtimin e njëjtë, ndërsa edhe monitoron ndriçimin e rrugës. Ky sistem ndërron automatisht dritat e mesme me të gjata për vozitje më të sigurt gjatë natës.

Mbylle
Kontroll adaptues vozitjeje me spektër të plotë
llamba e ndalimit e sipërme (LED)
Llamba të kombinuara të pasme (LED)
Dritat konstante të ditës (LED)
Ndihmësi për gjurmim shiriti
Timon drejtues lëkure me 3 cepa
Kondicioner ajri automatik me zonim të dyfishtë
Ndezja me buton
Ekran me ngjyra për informata TFT
7 Jastëkë ajri - Sistem i Mbajtjes Plotësuese (SRS)

7 Jastëkë ajri - Sistem i Mbajtjes Plotësuese (SRS)

Ky model është i pajisur me shtatë jastëkë ajri. Këta janë jastëku i gjurit të vozitësit, jastëkë SRS për vozitësin dhe pasagjerin e përparmë, si dhe jastëkë SRS me perde mburojë që mbulojnë pasagjerët e përparmë dhe të pasmë.

Mbylle
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.