Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Corolla Sedan EXECUTIVE HYBRID

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
1.8L (HEV special) 18H- (122 kuaj fuqi) Transmision Vazhdimisht Variabël Sedan 4 Dyer 4X2
31,390 €
Konfiguro
Pajisja:
rrota aliazhi 18" me dy tone të hirta dhe fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
Grilë e zezë e lartë përpara
Grilë e zezë e ulët përpara
Udhëzues LED i fenerit të përparmë
Insert i kromuar në derën e bagazhit
Udhëzues për dritat e pasme LED
Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes

Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes

Në vend të një çelësi konvencional, sistemi i mençur i hyrjes dhe nisjes përmban një transmetues që ju lejon të zhbllokoni dyert duke tërhequr dorezën, dhe t’i mbyllni përsëri duke shtypur një buton. Për të ndezur ose ndalur motorin, thjesht shtypni butonin Start/Stop. Ju duhet vetëm të mbani çelësin e mençur të hyrjes në xhepin tuaj ose në kuletë.

Mbylle
Dritat më ndiq në shtëpi

Dritat më ndiq në shtëpi

Aktivizuar nga vozitësi për sigurinë e shtuar dhe prakticitet gjatë natës, fenerët mbeten të ndezur për 30 sekonda pasi të keni parkuar makinën tuaj për të ndriçuar rrugën tuaj drejt derës së shtëpisë.

Mbylle
Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
Pasqyra dere me ngrohje
Pasqyra të rregullueshme automatike në dyer
Sensorë të përparmë të parkimit
Sensorë të pasëm të parkimit
Kamera e pamjes së pasme
Ndihma për shenja rrugore

Ndihma për shenja rrugore

Ndihma për shenjat rrugore e Shqisës së Sigurisë së Toyota-s monitoron shenjat rrugore përpara, duke shfaqur informacion të dobishëm, siç është kufiri aktual i shpejtësisë ose kufizimet e tejkalimit, me pamje të qartë në ekranin TFT me ngjyra të konsolës. Sistemi ofron edhe një paralajmërim vizual dhe akustik nëse nuk e respekton shenjën rrugore.

Mbylle
Drita të gjata automatike

Drita të gjata automatike

Dritat e gjata automatike të Shqisës së Sigurisë së Toyota-s janë projektuar për të optimizuar shikueshmërinë gjatë vozitjes natën për të gjithë përdoruesit e rrugës. Një aparat detekton dritat e automjeteve që po afrohen dhe trafikut përpara duke monitoruar ndriçimin rrugor. Kalon automatikisht mes dritave të gjata dhe të shkurtra për një vozitje më të sigurt gjatë natës.

Mbylle
Kontroll Adaptiv i Vozitjes me spektër të plotë
Dritat e pasme LED të frenave
Llambat e kombinimit të pasëm (lloji LED)
Llamba LED me dy rreze
Llambat e përparme të mjegullës (lloji LED)
Sinjali i kthimit (me LED)
Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)

Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)

Kjo ju lejon të manovroni në mënyrë të sigurtë gjatë ndryshimeve të korsive. Nëse sensorët e radarëve të montuar në pjesën e pasme zbulojnë një automjet në anën tuaj ose në pikën e vdekur të pasme, një tregues paralajmërimi ndriçon në pasqyrën e duhur anësore. Nëse tregoni të ndryshoni korsi dhe një automjet është në pikën tuaj të verbër, ndizen treguesit e paralajmërimit.

Mbylle
Alarm i trafikut të pasëm kryqëzues (RCTA)

Alarm i trafikut të pasëm kryqëzues (RCTA)

RCTA ju lejon të ktheheni mbrapsht nga një vend parkimi në mënyrë të sigurt duke zbuluar automjete të tjera që i afrohen pikës tuaj të verbër. Duke përdorur radar me valë kuazi-milimetër, RCTA ju njofton me një sinjalizues dhe tregues pulsues në pasqyrat e jashtme.

Mbylle
Sistemi multimedial Toyota Touch® 2

Sistemi multimedial Toyota Touch® 2

Toyota Touch® 2 është një sistem multimedial i integruar plotësisht, me ekran me prekje me ngjyra me aftësitë e tërheqjes dhe lëvizjes së shpejtë, dhe një sistem audio të avancuar që përputhet me pajisjet USB, iPod dhe telefona të mençur. Bluetooth® 3.0 mundëson funksione të tilla si thirrjet pa duar, integrim SMS dhe streaming të muzikës. Ekrani WVGA është gjithashtu i lidhur me një kamerë të pamjes së pasme për kthim të sigurt.

Mbylle
timon lëkure me 3 rreze
Ndriçimi lehtë i kaltër i dyerve të përparme
Ajër i kondicionuar automatik në dy zona
Ndezje me buton
Timon me ngrohje
Pasqyrë retrovizore elektro-kromatike
Ulëse me ngrohje të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
Ulëse të pasme me ngrohje
Ekrani para

Ekrani para

Ekrani para shfaq informacionet kryesore të drejtimit të automjetit mbi xhamin drejtpërdrejt para jush, duke përfshirë shpejtësinë e automjetit. Ju mbani sytë tuaj në mënyrë të sigurtë në rrugë.

Mbylle
Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e

Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e

Ky model është i pajisur me shtatë airbag-e. Ato përfshijnë airbag të gjunjëve të vozitësit, airbag-e SRS për vozitësin dhe pasagjerin e përparmë, airbag anësorë për ulëset e përparme dhe airbag mburojë SRS që mbulojnë pasagjerët e përparme dhe të pasëm.

Mbylle
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.