Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Corolla Sedan LUNA FLEET

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
1.6L nafte Valvematic 16PV (132 kuaj fuqi) 6 Shpejtësi Manual Sedan 4 Dyer 4X2
20,400 €
Konfiguro
1.6L nafte Valvematic 16PV (132 kuaj fuqi) Transmision Vazhdimisht Variabël Sedan 4 Dyer 4X2
21,650 €
Konfiguro
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.