Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Corolla Sedan LUNA HYBRID

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
1.8L (HEV special) 18H- (122 kuaj fuqi) Transmision Vazhdimisht Variabël Sedan 4 Dyer 4X2
26,790 €
Konfiguro
Pajisja:
rrota aliazhi 16" (10 rreze)
Grilë e zezë e lartë përpara
Dritat më ndiq në shtëpi

Dritat më ndiq në shtëpi

Aktivizuar nga vozitësi për sigurinë e shtuar dhe prakticitet gjatë natës, fenerët mbeten të ndezur për 30 sekonda pasi të keni parkuar makinën tuaj për të ndriçuar rrugën tuaj drejt derës së shtëpisë.

Mbylle
Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
Pasqyra dere me ngrohje
Kamera e pamjes së pasme
Ndihma për shenja rrugore

Ndihma për shenja rrugore

Ndihma për shenjat rrugore e Shqisës së Sigurisë së Toyota-s monitoron shenjat rrugore përpara, duke shfaqur informacion të dobishëm, siç është kufiri aktual i shpejtësisë ose kufizimet e tejkalimit, me pamje të qartë në ekranin TFT me ngjyra të konsolës. Sistemi ofron edhe një paralajmërim vizual dhe akustik nëse nuk e respekton shenjën rrugore.

Mbylle
Drita të gjata automatike

Drita të gjata automatike

Dritat e gjata automatike të Shqisës së Sigurisë së Toyota-s janë projektuar për të optimizuar shikueshmërinë gjatë vozitjes natën për të gjithë përdoruesit e rrugës. Një aparat detekton dritat e automjeteve që po afrohen dhe trafikut përpara duke monitoruar ndriçimin rrugor. Kalon automatikisht mes dritave të gjata dhe të shkurtra për një vozitje më të sigurt gjatë natës.

Mbylle
Kontroll Adaptiv i Vozitjes me spektër të plotë
Dritat e pasme LED të frenave
Llambat e kombinimit të pasëm (lloji LED)
Llamba halogjeni me dy rreze
Llambat e përparme të mjegullës (lloji LED)
Sistemi multimedial Toyota Touch® 2

Sistemi multimedial Toyota Touch® 2

Toyota Touch® 2 është një sistem multimedial i integruar plotësisht, me ekran me prekje me ngjyra me aftësitë e tërheqjes dhe lëvizjes së shpejtë, dhe një sistem audio të avancuar që përputhet me pajisjet USB, iPod dhe telefona të mençur. Bluetooth® 3.0 mundëson funksione të tilla si thirrjet pa duar, integrim SMS dhe streaming të muzikës. Ekrani WVGA është gjithashtu i lidhur me një kamerë të pamjes së pasme për kthim të sigurt.

Mbylle
timon lëkure me 3 rreze
Ajër i kondicionuar automatik në dy zona
Ndezje me buton
Pasqyrë retrovizore elektro-kromatike
Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e

Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e

Ky model është i pajisur me shtatë airbag-e. Ato përfshijnë airbag të gjunjëve të vozitësit, airbag-e SRS për vozitësin dhe pasagjerin e përparmë, airbag anësorë për ulëset e përparme dhe airbag mburojë SRS që mbulojnë pasagjerët e përparme dhe të pasëm.

Mbylle
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.