Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Corolla Touring Sports (klasa: EXECUTIVE)

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
1.2L Turbo 12PT (116 HP) 6 shpejtësi, manual Karavan 5 dyer 4X2
27,700 €
Konfiguro
1.2L Turbo 12PT (116 HP) Transmision me variabilitet të vazhdueshëm Karavan 5 dyer 4X2
29,130 €
Konfiguro
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.