Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
Moja Toyota

Corolla Luna

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Çmimi me TVSH
1.33L Dual VVT-i 133P (99 HP) 6 Speed Manual
19,290 €
Konfiguro
1.6L petrol Valvematic 16P- (132 HP) 6 Speed Manual
19,950 €
Konfiguro
1.6L petrol Valvematic 16P- (132 HP) Continuously Variable Transmission
21,550 €
Konfiguro
1.4D-4D 14DF (90 HP) 6 Speed Manual
21,940 €
Konfiguro
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.