Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Corolla e re

Vetura më e shitur në botë

Çmimi

Nga 17,590 €

Vlerat e veçanta të shfaqura janë më lartë ose më të ulëta në rangun në dispozicion të motorit dhe nuk përfaqësojnë ndonjë kombinim të veçantë të automjeteve.
Vlerat e treguara për konsumin e karburantit dhe emisionet e CO2 janë llogaritur duke përdorur një vozitje ciklit të kombinuar (rregulloret e aplikueshme).
Mbylle
Shiko deklaratën e mohimit
Earth Bronze (4U3)

Toyota Corolla. Vetura që inspiron. 

Toyota Corolla e re është më prestigjioze dhe më elegante si asnjëherë më parë. Dizajni i ri futurist duket mahnitshëm në çdo mjedis. Brendësia është bashkëdyzim i dizajnit inteligjent, me komfor të jashtëzakonshëm dhe hapësirë për këmbë më të mirë në klasë të tillë.

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.