Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

Corolla e re

Vetura më e shitur në botë

Çmimi

Nga 17,590 €

Vlerat e veçanta të shfaqura janë më lartë ose më të ulëta në rangun në dispozicion të motorit dhe nuk përfaqësojnë ndonjë kombinim të veçantë të automjeteve.
Vlerat e treguara për konsumin e karburantit dhe emisionet e CO2 janë llogaritur duke përdorur një vozitje ciklit të kombinuar (rregulloret e aplikueshme).
Mbylle
Shiko deklaratën e mohimit
Earth Bronze (4U3)
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.