1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Highlander Executive
Veçoritë dhe specifikimet

MPV 5 Doors (LWB)

Highlander - Executive - MPV 5 Doors (LWB)
Ebony (4X9)

Motor

2.5 TNGA HEV 25H- (256 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Highlander - Executive - MPV 5 Doors (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

HIGHLANDER - Executive - MPV 5 Doors (LWB)
 • 2850
 • 4966
 • 1662
 • 1930
 • 1690
 • 1930
 • 1755

  https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=44938d8c-6050-4bff-9173-500d1b9d76a1&carId=34716908-2976-4487-826d-f683ce5e7220&carColourId=081a974f-83ab-4d5d-bc94-622f56acdd84

  https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=44938d8c-6050-4bff-9173-500d1b9d76a1&carId=34716908-2976-4487-826d-f683ce5e7220&carColourId=081a974f-83ab-4d5d-bc94-622f56acdd84

  Read timed out

  Sistemet e sigurisë

  NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

  Toyota Safety Sense është një grup ndihmues I teknologjise per shoferin, nga zbulimi i përplasjeve të mundshme deri te monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt

  TEKNOLOGJI E AVANCUAR

  ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

  Si pionier i teknologjisë hibride të motorëve, ne kemi vendosur standardin dhe kemi vazhduar të zhvillojmë mënyra inovative për të udhëtuar me efikasitet nëpër qytete moderne dhe më gjerë.

  NJE MAKINE E LIDHUR ME BOTEN TENDE

  Nga gjetja e makinës tuaj deri te planifikimi i një udhëtimi, MyT është një grup shërbimesh dixhitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me makinën tuaj, duke hapur një botë mundësish që e bëjnë jetën më të përshtatshme.

  SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

  Duke shfaqur integrimin e telefonit Bluetooth, pajtueshmërinë me muzikën MP3/WMA dhe Trafikun në kohë reale të Toyota të mundësuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vendos në majë të gishtave të gjithë informacionin dhe median që ju nevojitet.