Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Hilux City Plus

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Manual 6 shpejtësi Kabinë e dyfishtë 4X4
40,900 €
Konfiguro
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Automatik 6 shpejtësi Kabinë e dyfishtë 4X4
43,200 €
Konfiguro
Pajisja:
Rrota të zinkuara 18 " dy-ton gri dhe të zinkuara me rrema (6-brinjësh)
Krom në grillën e epërme të parakolpit përpara
Rrethues kromi në grillën e epërme përpara
Parakolpi përpaea me ngjyrë tupi
Pllakë kromi në parakolpin e pasëm
Doreza kromi të dyerve
Sistemi start dhe stop

Sistemi start dhe stop

Stop dhe amp; Sistemi i startit automatikisht ndalon motorin kur automjeti juaj është i palëvizshëm dhe neutral - në një dritë të kuqe, për shembull, ose në një situatë të ngjashme. Kjo përmirëson efikasitetin e karburantit dhe redukton emetimet e gazit të shkarkimit. Motori rindizet menjëherë kur ju shtypni freksionin.

Mbylle
Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi

Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi

Aktivizohet nga drejtuesi për sigurinë e shtuar dhe praktike gjatë natës, dritat kryesore mbesin të ndezur për 30 sekonda pasi parkoni makinën tuaj për të ndriçuar rrugën deri tek dera e parë.

Mbylle
Kujtues ndalimi të dritave kryesore
Me rrymë-i rregullim të pasqyreve në dyer
Pasqyrat e dyerve me nxemje
Palosje me rrymë të pasqyrave të dyerve
Kamera me pamje nga pas

Kamera me pamje nga pas

Sistemi përmban një valvul sensori brenda secilës rrotë për të monitoruar vazhdimisht presionin e ajrit gomave. Këta sensorë lidhen me një tregues në panelin që ndriçon për t'ju tërhequr vërejtjen në qoftë se presioni bie nën nivelin e rekomanduar. Duke bërë kështu, sistemi kontribon në drejtimin e automjetit sigurt, veshje të mirë të gomave dhe efikasitet më të madh të karburantit.

Mbylle
Paisja per frenim automatik ne raste te rrezkut nga aksidenti (PCS)
Paisja per alarmim ne raste te ndrrimit te korsise (LDA)
Pasija per njohjen e shenjave te komunikacionit (RSA)
Sistemi i frenimit Anti-Bllokadë (ABS) me Frenin Elektronik të forcës Shpërndarëse (EBD)

Sistemi i frenimit Anti-Bllokadë (ABS) me Frenin Elektronik të forcës Shpërndarëse (EBD)

ABS parandalon rrotat nga bllokimi, derisa frenon. EBD e plotëson këtë duke optimizuar forcën e frenave shpërndarëse midis rrotave për të kompensuar për ngarkesa të ndryshme. Së bashku të dy sistemet ju ndihmojnë për të ruajtur kontrollin e drejtimit kur frenohet shumë.

Mbylle
Asistencë frenimi (BA)

Asistencë frenimi (BA)

Nëse përpiqesh për një ndalesë emergjente, BA do ta zbuloj këtë dhe ushtrojnë presion shtesë në frenave. Kjo i mundëson ABS për të punuar për potencialin e vet maksimal.

Mbylle
Dritë e frenave e vendosur lartë (tipi LED)
Drita kryesore LED
Nivelim automatik të dritave kryesore
Llampat për mjegull përpara
Dritat e ndezuar ditën (tipi LED)
Kontrolli i stabilitetit të automjetit (VSC)

Kontrolli i stabilitetit të automjetit (VSC)

VCS automatikisht aktivizon çdo fren në mënyrë individuale sipas nevojës dhe kontrollit të motorit për të ju ndihmuar ruajtjen e stabilitetit dhe parandalon rrëshqitjen në kthesa të ashpërta apo kthimin në siparfaqe të rrugëve të rrëshqitshme.

Mbylle
Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)

Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)

HAC ndihmon për të siguruar një fillim të qetë në hyrje të pjerrët duke aplikuar frenat deri në 2 sekonda pasi pedalja e frenave është lëshuar. Kjo e ndalon automjetin prej lëvizjes nga kodrina mbrapa. Ai aktivizohet duke e shtyrë pedalin e frenave më fortë pas ndalimit për aq kohë sa leva e ndërrimit të transmisionit është në ndonjë pozitë të marshit përpara.

Mbylle
Sistemi multimedia Toyota Touch® 2

Sistemi multimedia Toyota Touch® 2

Toyota Touch® 2 është një sistem i integruar plotësisht multimedial, duke shfaqur një ekran me ngjyra me prekje me terhiqje dhe aftësitë lehtë lëvizëse, si dhe sistem të avancuar audio kompaktibile me pajisjet USB, iPods dhe telefonat e menqur. Bluetooth® 3.0 mundëson veçori të tilla si thirrje pa duart, integrimin SMS dhe transmetim të muzikës. Ekran WVGA është i lidhur edhe me një kamerë për pamje të pasme për ngasje të sigurt.

Mbylle
Timon 4-brinjësh lëkure
Kondicioner ajri automatik
Butoni për start
Ekran me ngjyra TFT shumë-informacionësh
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.