Çmimorja

Çmimorja
Motori Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Klasa Çmimi me TVSH
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Kabinë njëshe 4X2 Country
31,300 €
Konfiguro
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Kabinë njëshe 4X4 Comfort
33,900 €
Konfiguro
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Kabinë ekstra (4 dyer) 4X4 Comfort
35,300 €
Konfiguro
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Kabinë ekstra (4 dyer) 4X4 City
37,800 €
Konfiguro
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Kabinë e dyfishtë 4X4 Comfort
35,900 €
Konfiguro
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Kabinë e dyfishtë 4X4 City
38,300 €
Konfiguro
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Kabinë e dyfishtë 4X4
City Plus

City Plus

 • Rrota të zinkuara 18 " dy-ton gri dhe të zinkuara me rrema (6-brinjësh)
 • Krom në grillën e epërme të parakolpit përpara
 • Rrethues kromi në grillën e epërme përpara
 • Parakolpi përpaea me ngjyrë tupi
 • Pllakë kromi në parakolpin e pasëm
 • Doreza kromi të dyerve
 • Sistemi start dhe stop
 • Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi
 • Kujtues ndalimi të dritave kryesore
 • Me rrymë-i rregullim të pasqyreve në dyer
 • Pasqyrat e dyerve me nxemje
 • Palosje me rrymë të pasqyrave të dyerve
 • Kamera me pamje nga pas
 • Paisja per frenim automatik ne raste te rrezkut nga aksidenti (PCS)
 • Paisja per alarmim ne raste te ndrrimit te korsise (LDA)
 • Pasija per njohjen e shenjave te komunikacionit (RSA)
 • Sistemi i frenimit Anti-Bllokadë (ABS) me Frenin Elektronik të forcës Shpërndarëse (EBD)
 • Asistencë frenimi (BA)
 • Dritë e frenave e vendosur lartë (tipi LED)
 • Drita kryesore LED
 • Nivelim automatik të dritave kryesore
 • Llampat për mjegull përpara
 • Dritat e ndezuar ditën (tipi LED)
 • Kontrolli i stabilitetit të automjetit (VSC)
 • Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)
 • Sistemi multimedia Toyota Touch® 2
 • Timon 4-brinjësh lëkure
 • Kondicioner ajri automatik
 • Butoni për start
 • Ekran me ngjyra TFT shumë-informacionësh
Mbylle
40,900 €
Konfiguro
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Kabinë e dyfishtë 4X4 Executive MLM
43,600 €
Konfiguro
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Kabinë e dyfishtë 4X4 City
40,600 €
Konfiguro
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Kabinë e dyfishtë 4X4
City Plus

City Plus

 • Rrota të zinkuara 18 " dy-ton gri dhe të zinkuara me rrema (6-brinjësh)
 • Krom në grillën e epërme të parakolpit përpara
 • Rrethues kromi në grillën e epërme përpara
 • Parakolpi përpaea me ngjyrë tupi
 • Pllakë kromi në parakolpin e pasëm
 • Doreza kromi të dyerve
 • Sistemi start dhe stop
 • Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi
 • Kujtues ndalimi të dritave kryesore
 • Me rrymë-i rregullim të pasqyreve në dyer
 • Pasqyrat e dyerve me nxemje
 • Palosje me rrymë të pasqyrave të dyerve
 • Kamera me pamje nga pas
 • Paisja per frenim automatik ne raste te rrezkut nga aksidenti (PCS)
 • Paisja per alarmim ne raste te ndrrimit te korsise (LDA)
 • Pasija per njohjen e shenjave te komunikacionit (RSA)
 • Sistemi i frenimit Anti-Bllokadë (ABS) me Frenin Elektronik të forcës Shpërndarëse (EBD)
 • Asistencë frenimi (BA)
 • Dritë e frenave e vendosur lartë (tipi LED)
 • Drita kryesore LED
 • Nivelim automatik të dritave kryesore
 • Llampat për mjegull përpara
 • Dritat e ndezuar ditën (tipi LED)
 • Kontrolli i stabilitetit të automjetit (VSC)
 • Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)
 • Sistemi multimedia Toyota Touch® 2
 • Timon 4-brinjësh lëkure
 • Kondicioner ajri automatik
 • Butoni për start
 • Ekran me ngjyra TFT shumë-informacionësh
Mbylle
43,200 €
Konfiguro
2.4L Diesel 24D- (150 KF) Kabinë e dyfishtë 4X4 Executive MLM
45,900 €
Konfiguro

Mojim i përgjegjësisë për çmimin

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.