Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
Moja Toyota

Land Cruiser (150 SERIES) ACTIVE

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Çmimi me TVSH
2.8L Diesel 28D- (177 HP) 6 Speed Manual SUV SWB 3 Doors
43,545 €
Konfiguro
2.8L Diesel 28D- (177 HP) 6 Speed Automatic SUV SWB 3 Doors
45,375 €
Konfiguro
2.8L Diesel 28D- (177 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors (LWB)
45,700 €
Konfiguro
2.8L Diesel 28D- (177 HP) 6 Speed Automatic MPV 5 Doors (LWB)
47,530 €
Konfiguro
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.