Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

Land Cruiser (150 SERIES) EXECUTIVE

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Çmimi me TVSH Konfiguro
2.8L Diesel 28D- (177 HP) 6 Speed Manual SUV SWB 3 Doors 51,680 €
2.8L Diesel 28D- (177 HP) 6 Speed Automatic SUV SWB 3 Doors 53,505 €
2.8L Diesel 28D- (177 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors (LWB) 59,040 €
2.8L Diesel 28D- (177 HP) 6 Speed Automatic MPV 5 Doors (LWB) 60,870 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.