1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Prius Luna TSS
Veçoritë dhe specifikimet

Liftback 5 doors

Prius - Luna TSS - Liftback 5 doors
E bardhë puro (040)

Motor

1.8L (HV special) 18H- (122 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Prius - Luna TSS - Liftback 5 doors

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2700 mm
 • Gjatësia (mm)
  4540 mm
 • Gjerësia (mm)
  1760 mm
 • Lartësia (mm)
  1470 mm

 • Urbane (l/100km)
  3.3 l/100 km
 • Kombinuar (l/100km)
  3.0 l/100 km
 • CO2 kombinuar (g/km)
  70 g/km
 • Jashtë urbanes (l/100km)
  3.1 l/100 km
 • Klasa Euro
  Euro 6
 • CO2 jashtë urbanes (g/km)
  72 g/km
 • CO2 Urban (g/km)
  76 g/km
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  180 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Interieri
 • Sistem multimedia Toyota Touch® 2
 • Ekran multimedial 7"
 • 6 altoparlantë
 • Konektori USB
 • Sistem Bluetooth® pa prekje
 • Transmetimi Digjital Audio (DAB) +
Pamja e jashtme
 • Kamera me pamje të pasme
 • Sistemi para-ndeshje me zbulim të këmbësorëve
 • Alarmi i Largimit nga Shiriti me kontrollim të drejtimit
 • Ndihmësi i Shenjave Rrugore
 • Drita të gjata automatike
 • Kontrolli Adaptues i vozitjes
 • Sistemi i frenimit anti-bllokim (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të forcës frenuese (EBD)
 • Sinjali i dritave emergjente të frenimit (EBS)
 • Dritat të pasme frenimi LED
 • Llambë frenimi e vendosur lart (LED)
 • Llamba të kombinuara të pasme (LED)
 • Drita të mesme LED
 • Nivelizimi automatik i fenerëve ballorë
 • Llambat të përparme të mjegullës
 • Drita pozicioni të ditës (LED)
 • Sinjali i kthesës i integruar në pasqyrat e dyerve
 • Kufizuesi i rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Kontrolli i tërheqjes (TRC)
 • Kontrolli ndihmës i ngjitjes në lartësi (HAC)
 • Sistemi paralajmërues i presionit të gomave (TPWS)
 • Imobilizuesi
Interieri
 • Jastëkë ajri në Sistem Kufizimi Plotësues (SRS) - 7 jastëkë ajri
 • Përkujtimi për rripin e sigurisë përpara
 • Përkujtimi për rripat e sigurisë prapa
 • Para-tendosës dhe kufizues force
 • Ndërprerës ndiz/ndal për jastëkun e ajrit të pasagjerit përpara
 • Kapëset e ulëses ISOFIX
 • Ulëse me Zbutje të Dëmtimit të Qafës (WIL) për shoferin dhe pasagjerin e përparmë
 • Jastëkë koke të pasëm (3)
Pamja e jashtme
 • Grilë e përparme e poshtme e zezë
 • Grilë e përparme e sipërme e zezë
 • Rrathë të kromuar në dritat e përparme të mjegullës
 • Drita pozicioni të përparme LED
 • Drita pozicioni të pasme LED
 • Parakolp i përparmë me ngjyrë të shasisë
 • Parakolp i pasmë me ngjyrë të shasisë
 • Shpërndarës i zi
 • Pasqyra dyersh me ngjyrë të shasisë
 • Doreza dyersh me ngjyrë të shasisë
 • Kornizë e zezë e dritareve
 • Dizajn i zi i shtyllës qendrore
 • Dizajn i zi i shtyllës së pasme
 • Antena në formë peshkaqeni
 • Pragjet anësore me ndriçim
Interieri
 • Timon drejtues uretan 3-cepa
 • Shtresë e bardhë në timon
 • Tegela të hirtë të mbyllët në timon
 • Konzollë e qendrës e zezë Piano
 • Shtresë e bardhë Pearlescent në konzolën e qendrës
 • Shtresë e kaltër mbi shufrën e ndërruesit të shpejtësive
 • Rrethim i shufrës së ndërruesit të shpejtësive i bardhë Pearlescent
 • Mbështetëse duarsh me mbushje të butë
 • Teksturë me mbushje të butë në kroskotin e sipërm
 • Shtresë e zezë në kroskotin e sipërm
 • Shtresë e zezë në kroskotin e poshtëm
 • Shtresë e zezë në kroskotin e poshtëm të vozitësit
 • Shtresë e zezë në kroskotin e poshtëm të pasagjerit
 • Grila qendrore të ventilimit të zeza
 • Rrathë të zinj përreth grilave qendrore të ventilimit
 • Mbështetëse duarsh të zeza në dyert e përparme
 • Doreza të brendshme të dyerve të kromuara
Pamja e jashtme
 • Rrota aliazh 15 inça (5-cepa-dyshe)
 • Kapakë të zinj të vegjël në pjesën qendrore
 • Seti për riparimin e gomave
Pamja e jashtme
 • Sistem inteligjent i hyrjes dhe ndezjes vetëm për vozitësin
 • Ndërprerje automatike e dritave të gjata
 • Dritat “më përcjell në shtëpi”
 • Përkujtimi i ndërprerjes së dritave të gjata
 • Sensori i errësimit
 • Pasqyra elektrike të dyerve të rregullueshme
 • Pasqyrat e dyerve me ngrohje
 • Pasqyra të dyerve me palosje automatike
 • Mbyllja e dyerve në largësi
 • Çlirimi i derës së bagazhit me pullë të shtypjes
Interieri
 • Kondicioner automatik me dy zona
 • Ndezja me buton
 • Takometër digjital
 • Timon drejtues me rregullim manual
 • Timon drejtues teleskopik manual
 • Drejtimi hidraulik elektrik (EPS)
 • Retrovizor manual ditë/natë
 • Ekrani i kamerës së pasme
 • Vija statike udhëzuese në ekranin e kamerës së pasme
 • Filtri i ajrit për polen
 • Filtri për ajër të pastër
 • Ulëse vozitësi me rregullim manual
 • Mbështetje elektrike lumbale në ulësen e shoferit
 • Ulëse të pasme me palosje të ndara 60:40
 • Ngrohje tek këmbët e pasagjerëve të pasëm
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Funksion automatik me një prekje për hapje dhe mbyllje të dritareve elektrike
 • Mbrojtje kundër bllokimit në dritaret elektrike
 • Bllokimi i dritares elektrike të pasagjerëve
 • Filtri UV në dritaret e vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
 • Filtri UV në dritaret e pasme
 • Shtresë e zbutjes së zhurmës në dritaren e vozitësit
 • Mbulesë izoluese e zhurmës së motorit
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit përpara
 • Llambë për hapësirën e pasagjerëve të pasëm
 • Llambë e bagazhit
 • Sistem i ndriçimit të hyrjes dhe llambave për këmbë
 • Llambë e derës për hijeshi
 • Mbërthim ndihmës i sipërm tek pasagjeri përpara
 • Mbërthim ndihmës i sipërm tek pasagjerët prapa
 • Llambë në ballikun e diellit të vozitësit
 • Llambë në ballikun e diellit të pasagjerit
 • Pasqyrë në ballikun e diellit të vozitësit
 • Pasqyrë në ballikun e diellit të pasagjerit
 • Prizë ballore e energjisë 12V
 • Priza e pasme e energjisë 12V
 • Pulla për bllokim elektrik dyersh tek vozitësi
 • Bllokimi i dyerve për siguri të fëmijëve
 • Paralajmërimi përkujtues për çelës
 • Ekrani me ngjyra TFT për informata
 • Ekran 4.2” për shfaqjen e informacionit
 • Treguesi i ngasjes ECO
 • Treguesi i ndërrimit të shpejtësive (GSI)
 • Treguesi i sistemit hibrid
 • Ndërprerësi i Kufizuesit të rregullueshëm të Shpejtësisë (ASL) në timon
 • Ndërprerësi i Kontrollit adaptiv të vozitjes në timon
 • Ndërprerësi për Alarmin e Largimit nga Shiriti në timon
 • Ndërprerësi i ajrit të kondicionuar në timon
 • Ndërprerësit e zërimit në timon
 • Ndërprerësit për paraqitje të informatave në timon
 • Butonat për telefon në timon
 • Butoni i njohjes së zërit në timon
Pamja e jashtme
 • Spoiler i pasëm
 • Përzgjedhje të mënyrës së ngasjes
 • Sistem komod i suspensionit
 • Kontrolli Pitch & Bounce (Kontrolli i zgjatimit dhe kërcimit)
Interieri
 • Rikuperimi i nxehtësisë nga gypi shkarkues i marmitës
Interieri
 • Kuti në Konzolën qendrore
 • Kapaku i kutisë së konzolës së qendrës
 • Sirtar me një raft tek pasagjeri
 • Xhepa në dyert e përparme
 • Xhepa në dyert e pasme
 • Mbajtëse të përparme të shisheve
 • Mbajtëse të pasme të shisheve
 • Mbajtës shishe 0,5 litra
 • Mbajtëse të përparme të gotave
 • Mbajtëse të pasme të gotave
 • Çengela palltoje për pasagjerë prapa (2)
 • Kuti për syze
 • Xhepa në shpinë të ulëseve të vozitësit dhe pasagjerit
 • Kutia e konzolës së pasme
 • Mbulesa e shamotit që paloset
 • Çengela për qese të mallrave
 • Çengela për mbajtjen e rripave të bagazhit

PRIUS - Luna TSS - Liftback 5 doors
 • 2700
 • 4540
 • 1760
 • 1760
 • 1470

  Pajisje standarde

  Personalizo

  Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

  Rrota aliazh 15 inça (5-cepa-dyshe)
  Rrota aliazh 15 inça (5-cepa-dyshe)
  Seti për riparimin e gomave
  Seti për riparimin e gomave
  Kapakë të zinj të vegjël në pjesën qendrore

  https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=8ce29243-9376-4d0e-9c82-80841d56e517&carId=9a20c799-5282-47a1-8efa-8b86e3b14d94&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

  https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=8ce29243-9376-4d0e-9c82-80841d56e517&carId=9a20c799-5282-47a1-8efa-8b86e3b14d94&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

  Sistemet e sigurisë

  NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

  JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

  TEKNOLOGJI E AVANCUAR

  ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

  As the pioneer of hybrid powertrain technology, we have set the standard and continued to develop innovative ways to travel efficiently through modern cities and beyond.

  VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

  Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

  SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

  Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.