Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Veçoritë dhe specifikimet

Toyota Prius - Luna TSS - Liftback 5 doors
  • E bardhë puro (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E zezë Attitude (218) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Kaltër Cobalt (8W7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Hirtë Ash (1G3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjendtë Ultra (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe emocionale (3T7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E bardhë Pearl (070) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
27,580 €
Numri i ulëseve
5 ulëseve

Pajisje standarde

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Prius Luna TSS Liftback 5 doors
 • Disqet
 • Stili
 • Komoditeti
 • Performance
 • Siguria
 • Multimedia
 • Transporti
Toyota Prius - Luna TSS - Liftback 5 doors

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj Prius Luna TSS dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

 • Ndjehuni të sigurt dhe të rregullt me Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Dhomë për shumë valixhe

 • 2700
 • 4540
 • 1760
 • 1760
 • 1470
 • Numri i dyerve

  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  2700 mm
 • Gjatësia (mm)

  4540 mm
 • Gjerësia (mm)

  1760 mm
 • Lartësia (mm)

  1470 mm
Toyota Prius - Luna TSS - Liftback 5 doors
Toyota Prius - Luna TSS - Liftback 5 doors
 • Numri i ulëseve

  5 ulëseve