Veçoritë dhe specifikimet

Toyota Prius - Sol TSS - Liftback 5 doors
  • E bardhë puro (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E zezë Attitude (218) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Kaltër Cobalt (8W7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Hirtë Ash (1G3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjendtë Ultra (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe emocionale (3T7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E bardhë Pearl (070) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
30,250 €
Numri i ulëseve
5 ulëseve

Pajisje standarde

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Prius Sol TSS Liftback 5 doors
 • Disqet
 • Stili
 • Komoditeti
 • Performance
 • Siguria
 • Multimedia
 • Transporti
Toyota Prius - Sol TSS - Liftback 5 doors

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj Prius Sol TSS dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

 • Ndjehuni të sigurt dhe të rregullt me Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Dhomë për shumë valixhe

 • 2700
 • 4540
 • 1760
 • 1760
 • 1470
 • Numri i dyerve

  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  2700 mm
 • Gjatësia (mm)

  4540 mm
 • Gjerësia (mm)

  1760 mm
 • Lartësia (mm)

  1470 mm
Toyota Prius - Sol TSS - Liftback 5 doors
Toyota Prius - Sol TSS - Liftback 5 doors
 • Numri i ulëseve

  5 ulëseve
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.