Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Prius Luna TSS

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
1.8L (HV special) 18H- (122 HP) Electronically controlled Continuously Variable Transmission Liftback 5 doors 4X2
27,580 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.