Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

Prius Sol TSS

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Çmimi me TVSH Konfiguro
1.8L (HV special) 18H- (136 HP) Electronically controlled Continuously Variable Transmission 30,250 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.