Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

Prius

Ikonë e hibridit. Përsëri.

Shfletoje

Prius. Ikonë e hibridit. Përsëri.

Prius i ri shënon një faze të re sa i përket dizajnit dhe teknologjisë së saj inteligjente. Reagon më shpejtë, është më efikas dhe më i qetë se kurdoherë më parë. Prius i ri vazhdon ta ridefinojnë përvojën e vozitjes së makinën së shkëlqyer hibride të Toyota.

Sistemi i Toyota me sensorë të sigurisë

Zbuloni më shumë >

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.