Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Prius

Ikonë e hibridit. Përsëri.

Çmimi

Nga 27,580 €

Vlerat individuale të shfaqura janë ose më të lartat ose më të ulëtat të llojeve të motorëve në dispozicion, dhe se nuk e paraqesin ndonjërin prej kombinimeve të një makine të caktuar.
Vlerat e shfaqura të konsumit të karburantit dhe të emetimit të CO2 janë llogaritur duke e përdorur ciklin e kombinuar të vozitjes (legjislacioni i aplikueshëm).
Mbylle
Shiko deklaratën e mohimit
Pure White (040)

Prius. Ikonë e hibridit. Përsëri.

Prius i ri shënon një faze të re sa i përket dizajnit dhe teknologjisë së saj inteligjente. Reagon më shpejtë, është më efikas dhe më i qetë se kurdoherë më parë. Prius i ri vazhdon ta ridefinojnë përvojën e vozitjes së makinën së shkëlqyer hibride të Toyota.

Sistemi i Toyota me sensorë të sigurisë

Zbuloni më shumë >

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.