Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Prius Sol TSS - Liftback 5 doors

  • E bardhë puro (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E zezë Attitude (218) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Kaltër Cobalt (8W7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Hirtë Ash (1G3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjendtë Ultra (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe emocionale (3T7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E bardhë Pearl (070) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
30,250 €

Prius udhëheq. Të tjerët pasojnë.

Historia e Prius-it filloi më 1997. Hibridi i parë serik çoi vozitjen në nivel tjetër. Tani është koha për kapitullin tjetër. Prius kombinon dizajnin inteligjent dhe teknologjinë për të ofruar performancë dinamike dhe manipulim të shkëlqyeshëm, duke e bërë këtë një makinë që është po aq argëtuese në ngasje sa është efikase.

Definon të ardhmen. Udhëheq.

Makina që përbën definicion të motorit hibrid që 20 vjet me radhë, si dhe vazhdon ta definojë atë.

 • Dizajn bashkëkohor. Vozitje inteligjente.

  Kjo është makinë me pamje bashkëkohore që i përgjigjet mundësive të avancuara të tij. Dizajni i ri ka ruajtur siluetën legjendare e të njohur, por është plotësuar me linja moderne e të pastra, të formuara për qarkullim optimal të ajrit. Rezultati është makinë që është po aq atraktive për sy, sa e kënaqshme për ngasje.

 • Tejet efikase. Vërtetë argëtuese.

  Vozitja e një hibridi asnjëherë nuk ka qenë kaq e kënaqshme. Kalimi i pavërejtshëm midis shtytjes elektrike dhe asaj me benzinë ofron përshpejtim dinamik kur ju duhet, por edhe do të kënaqeni me dobitë e performancës superiore dhe tipareve të ngasjes, duke iu falënderuar pikës më të ulët të rëndesës, suspensionit të avancuar dhe fuqisë më të madhe lineare.

 • Fërkim më i mirë për shkak të sigurisë plotësuese me Hybrid AWD-i.

  Funksionalizimi i inovacionit vazhdon me këtë Hybrid AWD-i. Ky sistem, i ndërtuar për përmasat e Prius-it, është shtytja e parë inteligjente në të gjitha rrotat për makinën e kësaj klase. I ndërtuar për të ofruar kontroll plotësues mbi makinën në sipërfaqe të rrëshqitshme, si ngasja në shi apo borë, duke iu shtuar dozën e relaksimit. Duke marrë parasysh dimensionet e saj, nuk ka nevojë për asnjë kompromis në aspektin e efikasitetit apo vëllimit të bagazhit.