Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Çmimet dhe kostoja

Toyota Prius - Luna TSS - Liftback 5 doors
    • E bardhë puro (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E zezë Attitude (218) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Kaltër Cobalt (8W7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Hirtë Ash (1G3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Argjendtë Ultra (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E kuqe emocionale (3T7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E bardhë Pearl (070) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
27,580 €