Çmimet dhe kostoja

Toyota Prius - Executive TSS - Liftback 5 doors
    • E bardhë puro (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E zezë Attitude (218) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Kaltër Cobalt (8W7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Hirtë Ash (1G3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Argjendtë Ultra (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E kuqe emocionale (3T7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E bardhë Pearl (070) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
32,280 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.