Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Veçoritë dhe specifikimet

 • rrota çeliku 16" me kapak rrote (me 5 rreze të trefishta)
 • Klimatik automatik
 • Dritat e përparme të mjegullës
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
Toyota Proace Verso - Shuttle - LWB kombi për pasagjerë 4 dyer
  • E bardhë arktike (EWP) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Blu madhështore (KNP) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E zezë mjegullore (EXY) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjend i Atomium (EZR) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Portokalli e Carnelian (KHK) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E hirtë fajkoi (EVL) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E hirtë gëlqerore (NEU) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kaftë e pasur (KCM) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E zezë Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjend Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
35,400 €
Kombinuar (l/100km)
7.1 l/100 km
Numri i ulëseve
8 ulëseve

Pajisje standarde

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Proace Verso Shuttle LWB kombi për pasagjerë 4 dyer
 • Disqet
 • Stili
 • Komoditeti
 • Mbrojtja
 • Siguria
 • Multimedia
 • Transporti
 • Performance
Toyota Proace Verso - Shuttle - LWB kombi për pasagjerë 4 dyer

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj Proace Verso Shuttle dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Teknologji e avancuar

Me një gamë veçorish argëtuese për media, Proace Verso përmban gjithë teknologjinë që ju duhet

 • Me sistemin multimedia me rezolucion të lartë Pro-Touch, me navigacion të plotësuar me Shërbimet e Lidhura për 10 vjet, që paraqet qarkullimin në kohë reale, vendet në Tom-Tom, motin, shkurt gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në majë të gishtave

Dhomë për shumë valixhe

Me deri në 2000 litra hapësirë për bagazh, Proace Verso ka hapësirë të mjaftueshme për të akomoduar gjithçka që dëshironi të merrni me vete.

 • 3275
 • 4959
 • 1630
 • 1920
 • 1618
 • 1920
 • 1899
 • Numri i dyerve

  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  3275 mm
 • Gjatësia (mm)

  4959 mm
 • Gjerësia (mm)

  1920 mm
 • Lartësia (mm)

  1899 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)

  1630 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)

  1618 mm
Toyota Proace Verso - Shuttle - LWB kombi për pasagjerë 4 dyer
Toyota Proace Verso - Shuttle - LWB kombi për pasagjerë 4 dyer
 • Numri i ulëseve

  8 ulëseve