Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Veçoritë dhe specifikimet

 • rrota aliazhi 17" me fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
 • Monitor Panoramik
Toyota Proace Verso - Family - LWB+ kombi për pasagjerë 5 dyer
  • E bardhë arktike (EWP) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Blu madhështore (KNP) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E zezë mjegullore (EXY) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjend i Atomium (EZR) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Portokalli e Carnelian (KHK) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E hirtë fajkoi (EVL) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E hirtë gëlqerore (NEU) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kaftë e pasur (KCM) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
39,200 €
Kombinuar (l/100km)
7.3 l/100 km
Numri i ulëseve
8 ulëseve
Toyota Proace Verso - Family - LWB+ kombi për pasagjerë 5 dyer

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj Proace Verso Family dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Teknologji e avancuar

Me një gamë veçorish argëtuese për media, Proace Verso përmban gjithë teknologjinë që ju duhet

 • Me sistemin multimedia me rezolucion të lartë Pro-Touch, me navigacion të plotësuar me Shërbimet e Lidhura për 10 vjet, që paraqet qarkullimin në kohë reale, vendet në Tom-Tom, motin, shkurt gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në majë të gishtave

Dhomë për shumë valixhe

Me deri në 2000 litra hapësirë për bagazh, Proace Verso ka hapësirë të mjaftueshme për të akomoduar gjithçka që dëshironi të merrni me vete.

 • 3275
 • 5309
 • 1630
 • 1920
 • 1618
 • 1920
 • 1899
 • Numri i dyerve

  5
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  3275 mm
 • Gjatësia (mm)

  5309 mm
 • Gjerësia (mm)

  1920 mm
 • Lartësia (mm)

  1899 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)

  1630 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)

  1618 mm
Toyota Proace Verso - Family - LWB+ kombi për pasagjerë 5 dyer
Toyota Proace Verso - Family - LWB+ kombi për pasagjerë 5 dyer
 • Numri i ulëseve

  8 ulëseve