Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Proace Verso Shuttle

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
1.5L Diesel 15D2 (120 kuaj fuqi) 6 Shpejtësi Manual SWB kombi për pasagjerë 4 dyer 4x2
30,400 €
Konfiguro
1.5L Diesel 15D2 (120 kuaj fuqi) 6 Shpejtësi Manual LWB kombi për pasagjerë 4 dyer 4x2
33,200 €
Konfiguro
1.5L Diesel 15D2 (120 kuaj fuqi) 6 Shpejtësi Manual LWB+ kombi për pasagjerë 4 dyer 4x2
33,900 €
Konfiguro
2.0L Diesel 20D2 (150 kuaj fuqi) 6 Shpejtësi Manual LWB kombi për pasagjerë 4 dyer 4x2
35,400 €
Konfiguro
2.0L Diesel 20D2 (150 kuaj fuqi) 6 Shpejtësi Manual LWB+ kombi për pasagjerë 4 dyer 4x2
36,000 €
Konfiguro
Pajisja:
rrota çeliku 16" me kapak rrote (me 5 rreze të trefishta)
Rrethojë argjendi në grilën e sipërme para
Rrethoja argjendi në llambat e përparme të mjegullës
Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
Mbrojtës i pasmë i zi dhe me ngjyrën e trupit
Mbrojtës i pasmë me ngjyrën e trupit
Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
Pasqyra dere me ngrohje
Dritat e përparme të mjegullës
Dritat e ditës (me poç)
Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

Ky funksion është një sistem i kontrollit që pengon përshpejtimin mbi shpejtësinë e automjetit (kufirin e shpejtësisë) të paracaktuar nga vozitësi. Duke vepruar si udhërrëfyes, ai kontrollon prodhimin e motorit në mënyrë që shpejtësia e automjetit të mos e tejkalojë atë të limitit të shpejtësisë së paracaktuar kur vozitësi shtyp pedalin e përshpejtuesit. Shpejtësia e paracaktuar shfaqet në ekranin e metrit të kombinuar dhe fillon të ndizet kur makina arrin këtë shpejtësi.

Mbylle
Asistencë Frenimi (BA)

Asistencë Frenimi (BA)

Nëse tentoni një ndalim emergjent, BA do ta zbulojë këtë dhe do të aplikojë presion shtesë të frenimit. Kjo i lejon ABS-it të punojë në potencialin maksimal të tij.

Mbylle
Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)

Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)

VSC automatikisht aktivizon individual çdo fren sipas nevojës dhe kontrollon fuqinë e prodhuar nga motori për të ndihmuar në ruajtjen e stabilitetit dhe parandalimin e rrëshqitjes kur merren kthesa të mprehta në sipërfaqet e rrëshqitshme të rrugëve.

Mbylle
Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)

Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)

/p> HAC ndihmon për të siguruar një fillim të qetë në pjerrësitë e forta duke aplikuar frenat për disa sekonda pas lëshimit të pedalit të frenave. Kjo parandalon që automjeti të shkojë prapa. Aktivizohet duke e shtyrë fort pedalin e frenave pas ndalimit për sa kohë që leva e ndryshimit të transmisionit është në cilindo pozicion të shpejtësisë së përparme.

Mbylle
Sistemi Adaptiv i Dritave Para (AFS)

Sistemi Adaptiv i Dritave Para (AFS)

AFS rregullon drejtimin e fenerëve kur afrohet një kthesë në rrugë, duke e paraprirë rrugën e automjetit për tre sekonda.

Mbylle
Klimatik manual
Klimatik automatik
Pasqyrë retrovizore elektro-kromatike
Priza e përparmë 12V (2)
Ekrani me ngjyra i informacionit TFT
Sistem Stop & Start

Sistem Stop & Start

Sistemi Stop & Start e ndalon automatikisht motorin kur automjeti juaj është i palëvizshëm dhe në neutral - në semafor të kuq, për shembull, ose në një situatë të ngjashme. Kjo përmirëson efikasitetin e karburantit dhe redukton shkarkimet e gazrave të shkarkimit. Motori rindizet menjëherë kur shtypni friksionin.

Mbylle
Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 6 airbag-e

Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 6 airbag-e

Ky model është i pajisur me gjashtë airbag-e. Ato përfshijnë airbag SRS për vozitësin dhe pasagjerin e përparmë, airbag anësorë dhe airbag mburojë që mbulojnë pasagjerët e përparme dhe të pasëm.

Mbylle
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.