Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Proace Verso Vip

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
2.0L Diesel 20D2 (150 kuaj fuqi) 6 Shpejtësi Manual LWB kombi për pasagjerë 5 dyer 4x2
46,900 €
Konfiguro
2.0L Diesel 20D2 (150 kuaj fuqi) 6 Shpejtësi Manual LWB+ kombi për pasagjerë 5 dyer 4x2
47,900 €
Konfiguro
2.0L Diesel 20D3 (180 HP) 8 A/T 8 Speed Automatic LWB kombi për pasagjerë 5 dyer 4x2
49,800 €
Konfiguro
2.0L Diesel 20D3 (180 HP) 8 A/T 8 Speed Automatic LWB+ kombi për pasagjerë 5 dyer 4x2
50,800 €
Konfiguro
Pajisja:
rrota aliazhi 17" me fytyrë të punuar (me 5 rreze të dyfishta)
Rrethojë argjendi në grilën e sipërme para
Rrethoja argjendi në llambat e përparme të mjegullës
Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
Mbrojtës i pasmë i zi dhe me ngjyrën e trupit
Mbrojtës i pasmë me ngjyrën e trupit
Pasqyra të dyerve me ngjyrën e trupit
Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
Insert i kromuar në dorezat e derës
Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes

Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes

Në vend të një çelësi konvencional, sistemi i mençur i hyrjes dhe nisjes përmban një transmetues që ju lejon të zhbllokoni dyert duke tërhequr dorezën, dhe t’i mbyllni përsëri duke prekur sensorin. Për të ndezur ose ndalur motorin, thjesht shtypni butonin Start/Stop. Ju duhet vetëm të mbani çelësin e mençur të hyrjes në xhepin tuaj ose në kuletë.

Mbylle
Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
Pasqyra dere me ngrohje
Pasqyra dere elektrike paluese
Dyer elektrike me rrëshqitje
Dyert anësore me aktivizim me shkelm
Sensorë të përparmë të parkimit
Sensorë të pasëm të parkimit
Kamera e pamjes së pasme

Kamera e pamjes së pasme

Ecni mbrapsht në mënyrë më të sigurt duke përdorur kamerën e pasme. Pamja e qartë dhe me ngjyra e shfaqur në ekran* ju ndihmon të përcaktoni rreziqet fshehura dhe të parkoni me lehtësi.

* Vetëm Pro-Touch. Nëse nuk është e pajisur, imazhi shfaqet në retrovizore.

Mbylle
Fenerë me Shkarkim me Densitet të Lartë (HID)
Dritat e përparme të mjegullës
Dritat e ditës (tip LED)
Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

Ky funksion është një sistem i kontrollit që pengon përshpejtimin mbi shpejtësinë e automjetit (kufirin e shpejtësisë) të paracaktuar nga vozitësi. Duke vepruar si udhërrëfyes, ai kontrollon prodhimin e motorit në mënyrë që shpejtësia e automjetit të mos e tejkalojë atë të limitit të shpejtësisë së paracaktuar kur vozitësi shtyp pedalin e përshpejtuesit. Shpejtësia e paracaktuar shfaqet në ekranin e metrit të kombinuar dhe fillon të ndizet kur makina arrin këtë shpejtësi.

Mbylle
Kujtesa në kufizuesin e shpejtësisë
Asistencë Frenimi (BA)

Asistencë Frenimi (BA)

Nëse tentoni një ndalim emergjent, BA do ta zbulojë këtë dhe do të aplikojë presion shtesë të frenimit. Kjo i lejon ABS-it të punojë në potencialin maksimal të tij.

Mbylle
Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)

Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)

Kjo ju lejon të manovroni në mënyrë të sigurtë gjatë ndryshimeve të korsive. Nëse sensorët e radarëve të montuar në pjesën e pasme zbulojnë një automjet në anën tuaj ose në pikën e vdekur të pasme, një tregues paralajmërimi ndriçon në pasqyrën e duhur anësore. Nëse tregoni të ndryshoni korsi dhe një automjet është në pikën tuaj të verbër, ndizen treguesit e paralajmërimit.

Mbylle
Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)

Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)

VSC automatikisht aktivizon individual çdo fren sipas nevojës dhe kontrollon fuqinë e prodhuar nga motori për të ndihmuar në ruajtjen e stabilitetit dhe parandalimin e rrëshqitjes kur merren kthesa të mprehta në sipërfaqet e rrëshqitshme të rrugëve.

Mbylle
Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)

Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)

/p> HAC ndihmon për të siguruar një fillim të qetë në pjerrësitë e forta duke aplikuar frenat për disa sekonda pas lëshimit të pedalit të frenave. Kjo parandalon që automjeti të shkojë prapa. Aktivizohet duke e shtyrë fort pedalin e frenave pas ndalimit për sa kohë që leva e ndryshimit të transmisionit është në cilindo pozicion të shpejtësisë së përparme.

Mbylle
Monitor Panoramik

Monitor Panoramik

Duke përdorur kamerën e pasme, Monitor Panoramik tregon mjedisin e automjetit gjatë një manovrimi. Një imazh nga lart i automjeti juaj në mjedisin e tij të afërt shfaqet qartë në ekranin e sistemit multimedial të Toyota Pro-Touch në kohë reale gjatë manovrimit.

Mbylle
Sistemi Adaptiv i Dritave Para (AFS)

Sistemi Adaptiv i Dritave Para (AFS)

AFS rregullon drejtimin e fenerëve kur afrohet një kthesë në rrugë, duke e paraprirë rrugën e automjetit për tre sekonda.

Mbylle
Sistemi Pro-Touch multimedial
Klimatik automatik
Ndezje me buton
Pasqyrë retrovizore elektro-kromatike
Ulëse e vozitësit me zhvendosje elektrike
Ulëse e pasagjerit para me zhvendosje elektrike
Ulëse e vozitësit me ulje elektrike
Ulëse elektrike e rregullueshme e pasagjerit para
Ulëse me ngrohje të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
Llamba e përparme e kabinës (me LED)
Priza e përparmë 12V (2)
Ekrani me ngjyra i informacionit TFT
Ekrani para

Ekrani para

Ekrani para prezanton informacionet kryesore të makinës duke përfshirë shpejtësinë e automjetit dhe informacionin e navigimit. Ju mbani sytë tuaj në mënyrë të sigurtë në rrugë.

Mbylle
Sistem Stop & Start

Sistem Stop & Start

Sistemi Stop & Start e ndalon automatikisht motorin kur automjeti juaj është i palëvizshëm dhe në neutral - në semafor të kuq, për shembull, ose në një situatë të ngjashme. Kjo përmirëson efikasitetin e karburantit dhe redukton shkarkimet e gazrave të shkarkimit. Motori rindizet menjëherë kur shtypni friksionin.

Mbylle
Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 6 airbag-e

Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 6 airbag-e

Ky model është i pajisur me gjashtë airbag-e. Ato përfshijnë airbag SRS për vozitësin dhe pasagjerin e përparmë, airbag anësorë dhe airbag mburojë që mbulojnë pasagjerët e përparme dhe të pasëm.

Mbylle
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.