Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

PROACE VERSO

Vozitje e rehatshme, i pajisur për një jetë komode

Çmimi

Nga 27,800 €

Vlerat individuale janë më të larta apo më të ulëta për gamën e dhënë të motorëve dhe jo domosdo përfaqësojnë një kombinim të caktuar të automjeteve.
Konsumi i karburantit dhe CO2 vlerat e cekura të emetimit llogariten duke aplikuar ciklin e kombinuar të vozitjes (sipas ligjit në fuqi).
Mbylle
Shih Mohimin e Përgjegjësisë
E bardhë arktike (EWP)

PROACE VERSO. Menduar për stilin aktiv të jetesës.

Transportuesi i ri për pasagjerë PROACE VERSO ofron udhëtim komod, zgjidhje të gjithanshme dhe praktike për stilin më aktiv të jetës. Gjithashtu, karakteristikat e qëlluara si dhe teknologjia inovative janë kombinuar për t’ju lehtësuar punën dhe për ta bërë vozitjen më të sigurt dhe më relaksuese.

Toyota Safety Sense

Zbuloni më shumë >

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.