Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

PROACE VERSO

Vozitje e rehatshme, i pajisur për një jetë komode

Çmimi

Nga 17,990 €

Vlerat individuale janë më të larta apo më të ulëta për gamën e dhënë të motorëve dhe jo domosdo përfaqësojnë një kombinim të caktuar të automjeteve.
Konsumi i karburantit dhe CO2 vlerat e cekura të emetimit llogariten duke aplikuar ciklin e kombinuar të vozitjes (sipas ligjit në fuqi).
Mbylle
Shiko deklaratën e mohimit
Arctic White (EWP)

Toyota Safety Sense

Zbuloni më shumë >

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.