Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Veçoritë dhe specifikimet

 • Rrota çeliku 16"
 • Kargo e mençur
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Dritat e përparme të mjegullës
Toyota Proace - Komfort - LWB+ Panel Van 4 dyer
  • E bardhë arktike (EWP) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Blu madhështore (KNP) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E kuqe supreme (KJF) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjend i Atomium (EZR) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E hirtë fajkoi (EVL) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Absolute Black (KTV) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Grey Cloud (KCA) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
30,200 €
Kombinuar (l/100km)
7.3 l/100 km
Numri i ulëseve
2 ulëseve

Pajisje standarde

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Proace Komfort LWB+ Panel Van 4 dyer
 • Disqet
 • Stili
 • Komoditeti
 • Mbrojtja
 • Performance
 • Siguria
 • Multimedia
 • Transporti
Toyota Proace - Komfort - LWB+ Panel Van 4 dyer

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj Proace Komfort dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Teknologji e avancuar

Me një gamë veçorish intuitive për media, Proace përmban gjithë teknologjinë që ju duhet

 • Sistemi i navigacionit me rezolucion të lartë Pro-Touch në Proace vjen i kompletuar me Shërbimet e Lidhura për 10 vjet, duke paraqitur qarkullimin në kohë reale, vendet në Tom-Tom, motin, parkingun, çmimet e karburanteve dhe alarmet për zonat e rrezikut (radarit)

Dhomë për shumë valixhe

Me deri në 6.1m3 hapësirë për bagazh, Proace ka hapësirë të mjaftueshme për të akomoduar gjithçka që dëshironi të merrni me vete.

 • 3275
 • 5309
 • 1630
 • 1920
 • 1618
 • 1920
 • 1940
 • Numri i dyerve

  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  3275 mm
 • Gjatësia (mm)

  5309 mm
 • Gjerësia (mm)

  1920 mm
 • Lartësia (mm)

  1940 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)

  1630 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)

  1618 mm
Toyota Proace - Komfort - LWB+ Panel Van 4 dyer
Toyota Proace - Komfort - LWB+ Panel Van 4 dyer
 • Numri i ulëseve

  2 ulëseve
Boot capacity