Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Veçoritë dhe specifikimet

 • Rrota çeliku 16"
 • Kargo e mençur
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Dritat e përparme të mjegullës
Toyota Proace - Komfort - SWB Panel Van 4 Dyer
  • E bardhë arktike (EWP) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Blu madhështore (KNP) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E kuqe supreme (KJF) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjend i Atomium (EZR) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E hirtë fajkoi (EVL) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Absolute Black (KTV) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Grey Cloud (KCA) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
26,600 €
Kombinuar (l/100km)
6.7 l/100 km
Numri i ulëseve
2 ulëseve
Toyota Proace - Komfort - SWB Panel Van 4 Dyer

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj Proace Komfort dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Teknologji e avancuar

Me një gamë veçorish intuitive për media, Proace përmban gjithë teknologjinë që ju duhet

 • Sistemi i navigacionit me rezolucion të lartë Pro-Touch në Proace vjen i kompletuar me Shërbimet e Lidhura për 10 vjet, duke paraqitur qarkullimin në kohë reale, vendet në Tom-Tom, motin, parkingun, çmimet e karburanteve dhe alarmet për zonat e rrezikut (radarit)

Dhomë për shumë valixhe

Me deri në 6.1m3 hapësirë për bagazh, Proace ka hapësirë të mjaftueshme për të akomoduar gjithçka që dëshironi të merrni me vete.

 • 2925
 • 4609
 • 1630
 • 1920
 • 1618
 • 1920
 • 1910
 • Numri i dyerve

  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  2925 mm
 • Gjatësia (mm)

  4609 mm
 • Gjerësia (mm)

  1920 mm
 • Lartësia (mm)

  1910 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)

  1630 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)

  1618 mm
Toyota Proace - Komfort - SWB Panel Van 4 Dyer
Toyota Proace - Komfort - SWB Panel Van 4 Dyer
 • Numri i ulëseve

  2 ulëseve
Boot capacity