Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Proace Komfort

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
1.5L Diesel 15D- (102 HP) 6 Shpejtësi Manual SWB Panel Van 4 Dyer 4x2
26,600 €
Konfiguro
1.5L Diesel 15D2 (120 HP) 6 Shpejtësi Manual SWB Panel Van 4 Dyer 4x2
27,600 €
Konfiguro
1.5L Diesel 15D2 (120 HP) 6 Shpejtësi Manual LWB Panel Van 4 Dyer 4x2
28,500 €
Konfiguro
2.0L Diesel 20D- (120 kuaj fuqi) 6 Shpejtësi Manual LWB Panel Van 4 Dyer 4x2
29,500 €
Konfiguro
2.0L Diesel 20D- (120 kuaj fuqi) 6 Shpejtësi Manual LWB+ Panel Van 4 dyer 4x2
30,200 €
Konfiguro
2.0L Diesel 20D2 (150 kuaj fuqi) 6 Shpejtësi Manual LWB Panel Van 4 Dyer 4x2
31,000 €
Konfiguro
2.0L Diesel 20D2 (150 kuaj fuqi) 6 Shpejtësi Manual LWB+ Panel Van 4 dyer 4x2
31,800 €
Konfiguro
1.5L Diesel 15D2 (120 HP) 6 Shpejtësi Manual LWB Crew Cab 4 dyer 4x2
31,100 €
Konfiguro
2.0L Diesel 20D- (120 kuaj fuqi) 6 Shpejtësi Manual LWB Crew Cab 4 dyer 4x2
32,300 €
Konfiguro
2.0L Diesel 20D- (120 kuaj fuqi) 6 Shpejtësi Manual LWB+ Crew Cab 4 dyer 4x2
32,900 €
Konfiguro
2.0L Diesel 20D2 (150 kuaj fuqi) 6 Shpejtësi Manual LWB Crew Cab 4 dyer 4x2
33,700 €
Konfiguro
2.0L Diesel 20D2 (150 kuaj fuqi) 6 Shpejtësi Manual LWB+ Crew Cab 4 dyer 4x2
34,300 €
Konfiguro
Pajisja:
Rrota çeliku 16"
Insert argjendi në grilën e sipërme para
Rrethoja argjendi në llambat e përparme të mjegullës
Mbrojtës i zi i përparmë
Mbrojtës i zi i pasëm
Pasqyra të zeza dere
Doreza të zeza dere
Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
Pasqyra dere me ngrohje
Një derë anësore rrëshqitëse
Fenerë halogjenë me multi-reflektues
Dritat e përparme të mjegullës
Dritat e ditës (me poç)
Kontrolli i Vozitjes
Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)

Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)

ABS parandalon rrotat nga ngecja gjatë frenimit. EBD e plotëson këtë duke optimizuar shpërndarjen e forcës së frenimit mes rrotave për të kompensuar ngarkesat e ndryshme. Së bashku të dy sistemet ju ndihmojnë të mbani kontrollin e drejtimit kur frenoni fort.

Mbylle
Asistencë Frenimi (BA)

Asistencë Frenimi (BA)

Nëse tentoni një ndalim emergjent, BA do ta zbulojë këtë dhe do të aplikojë presion shtesë të frenimit. Kjo i lejon ABS-it të punojë në potencialin maksimal të tij.

Mbylle
Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
Llambat e kombinimit të pasëm (me poç)
Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)

Ky funksion është një sistem i kontrollit që pengon përshpejtimin mbi shpejtësinë e automjetit (kufirin e shpejtësisë) të paracaktuar nga vozitësi. Duke vepruar si udhërrëfyes, ai kontrollon prodhimin e motorit në mënyrë që shpejtësia e automjetit të mos e tejkalojë atë të limitit të shpejtësisë së paracaktuar kur vozitësi shtyp pedalin e përshpejtuesit. Shpejtësia e paracaktuar shfaqet në ekranin e metrit të kombinuar dhe fillon të ndizet kur makina arrin këtë shpejtësi.

Mbylle
Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)

Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)

VSC automatikisht aktivizon individual çdo fren sipas nevojës dhe kontrollon fuqinë e prodhuar nga motori për të ndihmuar në ruajtjen e stabilitetit dhe parandalimin e rrëshqitjes kur merren kthesa të mprehta në sipërfaqet e rrëshqitshme të rrugëve.

Mbylle
Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)

Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)

/p> HAC ndihmon për të siguruar një fillim të qetë në pjerrësitë e forta duke aplikuar frenat për disa sekonda pas lëshimit të pedalit të frenave. Kjo parandalon që automjeti të shkojë prapa. Aktivizohet duke e shtyrë fort pedalin e frenave pas ndalimit për sa kohë që leva e ndryshimit të transmisionit është në cilindo pozicion të shpejtësisë së përparme.

Mbylle
Klimatik manual
Çmjegulluesi i dritares së pasme
Prizë elektrike 12V në zonën kargo
Kargo e mençur
Sistem Stop & Start

Sistem Stop & Start

Sistemi Stop & Start e ndalon automatikisht motorin kur automjeti juaj është i palëvizshëm dhe në neutral - në semafor të kuq, për shembull, ose në një situatë të ngjashme. Kjo përmirëson efikasitetin e karburantit dhe redukton shkarkimet e gazrave të shkarkimit. Motori rindizet menjëherë kur shtypni friksionin.

Mbylle
Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 4 airbag-e

Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 4 airbag-e

Ky model është i pajisur me katër airbag-e. Ato përfshijnë SRS airbag-e për vozitësin dhe pasagjerin, dhe airbag-e anasore.

Mbylle
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.