Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Çmimet dhe kostoja

 • Rrota çeliku 16"
 • Sistem Stop & Start
 • Kontrolli i Vozitjes
 • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 4 airbag-e
Toyota Proace - Bazë - LWB+ Crew Cab 4 dyer
  • E bardhë arktike (EWP) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Blu madhështore (KNP) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E kuqe supreme (KJF) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjend i Atomium (EZR) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E hirtë fajkoi (EVL) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Absolute Black (KTV) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Grey Cloud (KCA) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
32,300 €
Kombinuar (l/100km)
7.4 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
193 g/km